02-06-2015, 08:18 PM
Εγω αν θυμαμαι καλα αρχισα το 1ο το καλοκαιρι αφου τελειωσα την πρωτη γυμνασιου, δηλαδη 2 χρονια πριν.θυμαμαι οτι τα βιβλια αυτα μου φαινοταν κατι πολυ διαφορετικο απο τα αλλα που εχω διαβασει(που ειναι πανω κατω εφηβικη λογοτεχνια).Μου φαινονταν σχεδον περιεργα.Μετα ομως πορωθηκα για τα καλα και παρ'ολο που δεν μπορουσα να τα διαβαζω παρα μονο σε διακοπες λογω διαβασματος, τα τελειωσα ολα φετος το Πασχα.
Παντως, θα συμφωνησω με τον dervil οτι τα βιβλια του μαρτιν προσφερουν ενα ατελειωτο ταξιδι μεσα σε ενα μαγευτικο κοσμο που σε κραταει παντα σε αγωνια για το τι προκειται να συμβει.
Εγω ιδιαιτερα προσπαθουσα να μην διαβαζω πανω απο 100 σελιδες τη μερα, για να διαβαζω πιο προσεκτικα και η απολαυση να εχει διαρκεια
Παντως, θα συμφωνησω με τον dervil οτι τα βιβλια του μαρτιν προσφερουν ενα ατελειωτο ταξιδι μεσα σε ενα μαγευτικο κοσμο που σε κραταει παντα σε αγωνια για το τι προκειται να συμβει.
Εγω ιδιαιτερα προσπαθουσα να μην διαβαζω πανω απο 100 σελιδες τη μερα, για να διαβαζω πιο προσεκτικα και η απολαυση να εχει διαρκεια
Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ!