Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
The Others-τι θέλουν πραγματικά;
Καταλαβαινω οτι μια θεωρια μπορει να μην ειναι ολοσωστη και φυσικα και εμενα δεν μου αρεσουν ολα τα σημεια.
Ισα ισα που πιστευω οτι μονο καποια ισχυουν  και εβαλα τη συγκεκριμενη θεωρια ως παραδειγμα.
Αυτο που με ενδιαφερει ειναι να δω διαφορετικες γνωμες για το θεμα που είναι τα πιθανά κίνητρα των Others.
Όσο για αυτο που γραφεις οτι ολα σχετιζονται με τις εποχές εχω διαβάσει αυτήν τη θεωρία:

Στο παρελθον που τα CotF εξασκουσαν μαγεια, συχνα εκαναν καποια λαθη.Διαβασα  οτι ισως προσπαθησαν να χωρισουν το Βορρα και το Νοτο, ''κοβωντας'' το Neck.Απετυχαν ομως και ετσι πυροδοτησαν ουσιαστικα μια σειρα αντιδρασεων και παρενεργειων που αλλαξαν τον κοσμο.Ετσι αρχισε μια εποχιακη ανισορροπια.
Οι Others, ενα τελειως διαφορετικο γενος, ενοχληθηκαν και θεωρησαν τα CotF υπευθυνα. Και ετσι επιτεθηκαν.Τελικα ηττηθηκαν αλλα η ανισορροπια διορθωθηκε.???(αυτο το σημειο δεν το θυμαμαι καλα).Παρα πολλα χρονια αργοτερα συνεβη the Doom Of Valyria.Και αυτο το μεγαλο γεγονος επηρεασε τον κοσμο και οι εποχες ξαναλλαξαν.Τωρα, τα υπολοιπα δεν τα θυμαμαι και δεν ειμαι σιγουρος αν τοτε οι Others ξυπνησαν ή αν παρενέβη και κατι άλλο και δεν μπορω να σκεφτω τι ειναι αυτο το αλλο.

Δεν ειμαι σιγουρος για αυτα που εγραψα , αλλα καπως ετσι πηγαινε η θεωρια.
Παντως το γενικο νοημα ειναι οτι ο λογος για τις επιθεσεις των Others εχει να κανει με σημαντικα φαινομενα που προκυπτουν απο λανθασμενη χρηση μαγειας, τα οποια προκαλουν εποχικη ανισορροπια.
Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ!
Reply

Messages In This Thread
Απ: The Others-τι θέλουν πραγματικά; - by robb stark of the north - 03-06-2015, 12:26 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 3 Guest(s)