Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Χωρίς Σπόιλερς]- Επεισόδιο 9ο - The Dance of Dragons
(09-06-2015, 11:05 AM)Σιέρα link Wrote:[member=3184]nikos13[/member]

...Ο Τζέιμυ και ο Μπρον στο Ντορν ήταν κάπως βαρετό, στα βιβλία δεν πάνε εκεί...

Έτσι εξηγείται γιατί ήταν τόσο κενή ουσίας η ιστορία αυτή. Σκεφτόμενος τις προηγούμενες περιπέτειες του Τζέιμι, η διαφορά με την ιστορία της 5ης σεζόν είναι τεράστια. Είχα ξαναπεί σε προηγούμενο θρεντ ότι η 5η σεζόν μοιάζει λίγο με σαπουνόπερα και πράγματι φτάνοντας πια ένα επεισόδιο πριν το τέλος της επιβεβαιώνομαι (μόνος μου...). Ότι και να γίνει στο τελευταίο επεισόδιο αυτή η αίσθηση "ρηχότητας" περιεχομένου δεν αλλάζει.
Ακόμα και η απόδραση της Καλήσι πάνω στον Δράκο δεν με εντυπωσίασε. Τελικά ή έχω εκπαιδευτεί καλά στο ανατρεπτικό χαρακτήρα των σεναρίων ή ήταν πραγματικά προβλέψιμα όλα όσα έγιναν σε αυτή τη σεζόν. Δεν θυμάμαι να ξαφνιάστηκα σε καμία στιγμή κανενός επεισοδίου. Στο τελευταίο εξαίρεση αποτέλεσε η μάχη στο 8ο επεισόδιο, όπου για μια στιγμή πίστεψα ότι θα σκοτωθεί ο Τζον.
Με τον Τζόρα τι παίζει; Θέλω να πω... μεταδίδει την αρρώστια σε όποιον ακουμπά;
Επίσης αν είναι εύκολο ας μας κάνει κάποιος/α μία σύνοψη σχετικά με τους "Sons of Arpy" (ή κάπως έτσι). Αυτοί γιατί θέλουν να σκοτώσουν την Ντάνι; Υπερασπίζονται το παλαιό καθεστώς των αφεντάδων και δουλεμπόρων;
Hold the door!
Reply

Messages In This Thread
Απ: [Χωρίς Σπόιλερς]- Επεισόδιο 9ο - The Dance of Dragons - by chrmarl - 10-06-2015, 06:42 AM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)