Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[No Spoilers] Νέο Μέλος
Καλώς ήρθες, Giorgos

Εγώ δεν θα σου πω από πού μπορείς να τα αγοράσεις, γιατί τα αγόρασα από το κατάστημα της γειτονιάς μου μ' ό, τι αυτό συνεπάγεται για την τιμή τους. Πιστεύω όμως ότι υπάρχουν εδώ φίλοι που θα σου δώσουν συμβουλές ως προς αυτό.

Μπορώ όμως να σου πω ότι εφόσον σου αρέσει η σειρά, δεν νομίζω ότι δεν θα σου αρέσουν τα βιβλία. Μέχρι την τέταρτη σεζόν, η σειρά τα ακολουθούσε από κοντά σχετικά, τουλάχιστον όσον αφορά τις κύριες ιστορίες. Τα βιβλία έχουν όμως περισσότερες λεπτομέρειες για όσα βλέπεις στη σειρά, περισσότερους και καλύτερους (κατά τη δική μου άποψη) διαλόγους, όπως επίσης και καλύτερο χτίσιμο των χαρακτήρων και των ιστοριών. Επιπλέον, στα βιβλία έχουμε τις σκέψεις των ηρώων μας και σημαντικές πλοκές και χαρακτήρες που η σειρά περιέκοψε. Τέλος, ναι, περιέχουν (σκόρπια όμως, μην νομίζεις ότι θα βρεις κατεβατά ολόκληρα μέσα) και γεγονότα/ιστορία/μύθους του παρελθόντος που η σειρά τα έχει παραλείψει ή τα έχει περάσει στο γρήγορο. Φυσικά, η απόφαση για το αν θα τα αγοράσεις είναι δική σου, μιας και είναι όντως ακριβούτσικα δεδομένου ότι είναι αρκετά. Αλλά δεν πιστεύω ότι θα απογοητευτείς ή ότι θα κλάψεις τα λεφτά σου. Μπορώ να στοιχηματίσω γι' αυτό.  Wink
[Image: tumblr_o93djqxP231rg4myfo1_500.gif]
Reply

Messages In This Thread
[No Spoilers] Νέο Μέλος - by Chaoswill - 10-06-2015, 12:56 PM
Απ: [No Spoilers] Νέο Μέλος - by nirne - 10-06-2015, 01:04 PM
Απ: [No Spoilers] Νέο Μέλος - by iris - 19-06-2015, 05:38 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 3 Guest(s)