Show Content
Spoiler
(13-06-2015, 12:48 PM)nirne link Wrote: [member=3005]summer[/member]
Show ContentSpoilerΑν εννοείς το να ξυπνήσει ο Τζον (ως δράκος ίσως μέσα από τις φλόγες όπως εκκολάφθηκαν τα αυγά της Ντάνυ από τη νεκρική πυρά του Ντρόγκο, είναι μια πάρα πολύ ενδιαφέρουσα ιδέα. Βέβαια, εκεί είχαμε και θυσία. Μια ζωντανή Μίρρι Μαζ Ντουρ που κάηκε μαζί και έτσι είχαμε μαγεία Φωτιάς και Αίματος. Πάντως είναι πάρα πολύ ενδιαφέρον αυτό και αν υπάρχει αυτή η θεωρία, δεν την είχε πάρει το μάτι μου ως τώρα στα ξένα φόρα. Δε θα με χαλούσε καθόλου να συμβεί κάτι τέτοιο!
Ωστόσο πιστεύω ότι ό, τι και να γίνει ως προς την τύχη του Τζον, θα το δείξουν στην επόμενη σεζόν. Στο τελευταίο επεισόδιο θα μας αφήσουν απλά να αναρωτιόμαστε.
Show Content
SpoilerΝαι, αυτό εννοούσα, δεν ξέρω για τα ξένα φορά...αλλά τώρα μου ήρθε περισσότερο σαν μία προτίμηση....γιατί λογικά αν ο Τζον πεθάνει η night watch θα κάψει το σώμα του στην πυρά.
Η θυσία θα μπορούσε να είναι Ghost (που λογικά θα μπει ο Τζόν τώρα -εφόσον και από το βιβλίο φαίνεται πως μπαίνει στα όνειρα του) Και εμένα θα μου άρεσε πολύ σαν ιδέα (αν και κρίμα για το Ghost) αλλά ο Τζον θα σωζόταν...και ίσως αυτό του μάθαινε και ποιος είναι; Anyway είναι πολύ long shot theory...
Πάντως δεν χρειάζεται κάποια μαγεία για να τον αναστήσει...μία θυσία που θα μπορούσε να ήταν ο Ghost και μία πυρά θα ήταν αρκετή, αυτό θέλω να πω, έχουμε δει τον τρόπο
Η θυσία θα μπορούσε να είναι Ghost (που λογικά θα μπει ο Τζόν τώρα -εφόσον και από το βιβλίο φαίνεται πως μπαίνει στα όνειρα του) Και εμένα θα μου άρεσε πολύ σαν ιδέα (αν και κρίμα για το Ghost) αλλά ο Τζον θα σωζόταν...και ίσως αυτό του μάθαινε και ποιος είναι; Anyway είναι πολύ long shot theory...
Πάντως δεν χρειάζεται κάποια μαγεία για να τον αναστήσει...μία θυσία που θα μπορούσε να ήταν ο Ghost και μία πυρά θα ήταν αρκετή, αυτό θέλω να πω, έχουμε δει τον τρόπο