Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Αντιδράσεις στο Δέκατο Επεισόδιο του 5ου Κύκλου
[member=3000]Dragonlord[/member] , συμφωνώ σε πολλά μαζί σου :
Show Content
  (το βάζω σε σπόιλερ για να μην πιάσει πολύ χώρο)

Πιστεύω αυτές τις υπερβολικές αντιδράσεις δεν πρέπει να τις έχουμε στην Ελλάδα,  μιλάω πχ για την κοπέλα που βγήκε στην κάμερα του pc της  κι είπε ότι μισεί τον Μάρτιν  και που πολλοί άλλοι αν είχαν τη δυνατότητα θα τον σκότωναν κιόλας! Οκ, ανθρώπινο είναι  να υπάρχουν βαθιοί συναισθηματισμοί , αυτό είναι και η 7η τέχνη  ή τέχνη  του να γράφεις  κι ο αναγνώστης ή θεατής  να τα "βιώνει" . Αν το πάρουμε απ' αυτήν την μεριά, "ας τους-τες  να κλάψουν"  δεν είναι κακό,  κακό είναι να γίνει κάτι έμμονη ιδέα  και να μην το ξεπεράσεις  και μείνεις στον φανταστικο κόσμο.  Πάλι θέλω να πιστεύω  ότι στην Ελλάδα  δεν φτάνουμε σε τέτοια υπερβολή.

Τώρα πέρα απ' τις αντιδράσεις , γιατί αυτό βλέπω να γράφεται τελικά ( το: "πέρα απ' τις αντιδράσεις" ),  ήθελα να πω κι εγώ κάτι σχετικό.  Καθώς λοιπόν κι εγώ το κλωθογυρνώ στο μυαλό μου, για τη "συνέχεια" του Τζον,  κι ακούγοντας θεωρίες, σενάρια κλπ  στο τέλος *  λέω  "μπας και τον πεθάνει οριστικά, ο κ.Μάρτιν; " 
Κι αυτό γιατί το σκέφτηκα έτσι (παρόλο που δεν το πιστεύω) ,  γιατί απ' ότι βλέπουμε,  και μας αρέσει τελικά,  ο Κόσμος  του Μάρτιν  μοιάζει  με τον αληθινό,  είναι πολύ ρεαλιστικός. Το κακό και καλό είναι σχετικά,  το καλό δεν κερδίζει πάντα,  πάρα μα πάρα πολλοί καλοί χάνονται ξαφνικά, ενώ είναι πχ στη φάση να κάνουν ένα σχετικό καλό για λίγους, πολλούς, για ανθρωπότητα ,  σε μια ανύποπτη στιγμή  "φεύγουν"  αδίκως.  Εδώ μπορεί να παραλληλιστεί με τον Τζον. Φτάσαμε σε ένα κρίσιμο σημείο ίσως ιστορική στιγμή (για το έργο)  και ξαφνικά (προσποιηθείτε πως δεν το ξέρατε ή ξέρετε)  έρχεται δολοφονία από ηλίθια κι αναίτια και μικρόψυχη  και (συγνώμη)  σκατέ..ιας λογικής προδοσία !
Πονάει  αλλά γι' αυτό μας αρέσει ο Κόσμος του Μάρτιν ...

* κι επειδή η ανθρωπότητα ένωσε τα μυαλά της  κι έφτασε εκεί που έφτασε με συνεργασία κλπ
βρίσκω δίκιο σ' όλους αυτούς που λένε ότι ο Τζον Σνόου  θα ξαναεμφανιστεί σε πρωταγωνιστικό ρόλο πάλι. Το ερώτημα είναι πώς;  αλλά κι ερωτηματικό για τους παραγωγούς της σειράς  (γιατί όπως προείπα  σε άλλο τόπικ,  αν δεν τελειώσει ο Μάρτιν έστω ένα βιβλίο πριν ξεκινήσουν τα νεά γυρίσματα, το πιο πιθανό είναι να έχουμε  και κλείσιμο και τελευταία σεζόν,  αλλιώς  αν ξεφύγει - κι έτσι πως πάει - κι άλλο  , θα πρέπει να αλλάξει όνομα τίτλου ) .
A hound will die for you
  but never lie to you
Reply

Messages In This Thread
Απ: Αντιδράσεις στο Δέκατο Επεισόδιο του 5ου Κύκλου - by SANDOR CLEGANE - 15-06-2015, 05:52 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 5 Guest(s)