15-06-2015, 08:43 PM
(This post was last modified: 15-06-2015, 08:45 PM by SANDOR CLEGANE.)
Τώρα που το ξανάδα 2η φορά, η Ντάνυ τι σκοπό είχε; παράτησε το δράκο και ξεκίνησε με τα πόδια για το γυρισμό (εννοώ στη σειρά) ή απλώς περιφερόταν κι έψαχνε ίσως τροφή;
Επισης τοπίο για Ντοθράκι δεν μου έμοιαζε (τεράστιος ανοιχτός κάμπος δεν ήταν) εκτός κι αν έφυγε πολύ μακριά απ' τη φωλιά του δράκου. Πιστεύω το πρ. δεν ξέρω τι πιστεύω - κι ούτε έχει σημασία. Του χρόνου τι ιστορία άραγε θα της βγάλουν;
Πάντως θα μου άρεσε καλύτερα, έτσι κι αλλιώς υπήρχε χρόνος να φτάσουν σ' αυτό του χρόνου!! , να είχε φέτος περίσσότερο απ' τα βιβλία όπως:
εκτός αν βγήκαν εκτος χρονικου προγραμματισμού ελέω Μάρτιν, δλδ να περιμεναν την έκδοση του νέου βιβλίου , οπότε βιάστηκαν να προχωρήσουν.
Αυτά έγιναν πέρσι το καλοκαίρι.
Επίσης θα θελα να δω με τον τόσο ντόρο και πάθος τηλεθεατών , αν είναι να παίξει ο Κηθ πώς θα το καλύψουν ή κρύψουν ή διαφημίσουν...
Επισης τοπίο για Ντοθράκι δεν μου έμοιαζε (τεράστιος ανοιχτός κάμπος δεν ήταν) εκτός κι αν έφυγε πολύ μακριά απ' τη φωλιά του δράκου. Πιστεύω το πρ. δεν ξέρω τι πιστεύω - κι ούτε έχει σημασία. Του χρόνου τι ιστορία άραγε θα της βγάλουν;
Πάντως θα μου άρεσε καλύτερα, έτσι κι αλλιώς υπήρχε χρόνος να φτάσουν σ' αυτό του χρόνου!! , να είχε φέτος περίσσότερο απ' τα βιβλία όπως:
Αυτά έγιναν πέρσι το καλοκαίρι.
Επίσης θα θελα να δω με τον τόσο ντόρο και πάθος τηλεθεατών , αν είναι να παίξει ο Κηθ πώς θα το καλύψουν ή κρύψουν ή διαφημίσουν...
A hound will die for you
but never lie to you
but never lie to you