Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ανταρσία στο μαύρο κάστρο
Μπορεί στην πραγματικότητα η ιστορία να μην πηγαίνει προς την ομαλότητα αλλά προς την ανωμαλία. Εννοώ, ότι μπορεί το σχέδιο να είναι πραγματικά να γίνει χαμός στο Τείχος, να χάσουν τον μπούσουλα οι άνθρωποι ή ακόμη και να πέσει το Τείχος, πριν εισβάλουν οι Άλλοι. Δεν γνωρίζουμε καθόλου τι έχει σκοπό για μετά. Ο Μάρτιν έχει δηλώσει ότι ίσως να του χρειάζονταν άλλα τρία βιβλία για να ολοκληρώσει την ιστορία που έχει στο μυαλό του. Από αυτή τη δήλωση μπορώ να εξάγω ότι ακόμη δεν έχει κανέναν σκοπό να παρουσιάσει "στρωμένα" τα πράγματα για να έρθουν οι Άλλοι.

Από την άλλη, είμαι η τελευταία που θα ήθελε να πεθάνει ο Τζον έτσι κι αλλιώς. Και τα στοιχεία που έχει φυτέψει από το πρώτο κιόλας βιβλίο για την πατρότητά του, φαίνεται να οδηγούν στο κενό, αν πεθάνει ο χαρακτήρας. Δηλαδή, σκεφτείτε να μας αποκαλύψει την πατρότητα (που μοιάζει να είναι ένα από τα κεντρικά μυστήρια του βιβλίου) ενός νεκρού. Οκ. Σιγά τα ωά με λίγα λόγια. On the other hand, δεν ξέρουμε καν πού την πάει την ιστορία και τι επιπτώσεις θα έχει αυτή η αποκάλυψη στις ιστορίες των άλλων χαρακτήρων. Κι ούτε μπορώ να φανταστώ αυτή τη στιγμή για να είμαι ειλικρινής. Με το δείγμα γραφής που έχουμε μέχρι στιγμής από τον Μάρτιν, μπορώ να συμπεράνω ότι τίποτα δεν γίνεται στην τύχη. Μόνο αυτό. Αλλά για επιμέρους λεπτομέρειες, δεν ξέρω. Είμαι λιγάκι "χαμένη" από χθες.
[Image: tumblr_o93djqxP231rg4myfo1_500.gif]
Reply

Messages In This Thread
Απ: Ανταρσία στο μαύρο κάστρο - by nirne - 16-06-2015, 12:22 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 9 Guest(s)