16-06-2015, 03:15 PM
(16-06-2015, 02:59 PM)summer link Wrote: Ε αφού τους αφήνει όμως...λογικά δεν τον ενοχλεί...δεν ξέρω βέβαια κατά πόσο μπορεί να επέμβει..
Ο Μάρτιν έχει δηλώσει ότι ακόμη κι αν ήθελαν οι παραγωγοί της σειράς να βάλουν εξωγήινους να προσγειώνονται στο Γουέστερος, εκείνος δεν θα είχε καμιά δύναμη να τους σταματήσει. Υποθέτω ότι όταν πούλησε τα δικαιώματα του βιβλίου του το ήξερε αυτό, και γι' αυτό δίσταζε τόσο να τα πουλήσει. Βέβαια, δεν μπορούμε να ξέρουμε πραγματικά αν τον ενοχλούν αυτά που γίνονται στη σειρά ή όχι, αλλά ξέρουμε ότι ακόμη κι αν τον ενοχλούν, δεν μπορεί να επέμβει. Μπορεί να γκρινιάξει δημοσίως βέβαια, αλλά απ' όσο ξέρω ο Μάρτιν έχει πει ότι δεν θεωρεί σωστό να εκθέτει κανείς τους συνεργάτες του ή κάτι τέτοιο.
(16-06-2015, 03:06 PM)iris link Wrote: πολυ με στενοχωρείτε για να ξερετε αρχιζει κ ξεφουσκώνει η αισιοδοξία μου και φοβάμαι κ εγω..
Iris, συνέχισε να είσαι αισιόδοξη, σε παρακαλώ, πρέπει να υπάρχουν άνθρωποι που να ενθαρρύνουν τους υπόλοιπους! Έχουμε ανάγκη την αισιοδοξία σου, να το ξέρεις!!!