19-06-2015, 05:32 PM
(This post was last modified: 19-06-2015, 05:37 PM by SANDOR CLEGANE.)
@Jon's Spearwife ,
ένα + για τα βιντεάκια (Μπρον & Στάνις), γιατί όντως με εντυπωσίασαν (wasntme)
και [member=194]nirne[/member] ευχαριστώ για την παρότρυνση :o
κι ήθελα να πω για το πρώτο βιντεάκι που εμφανίζεται ο Στάνις,
μου θύμισε σε στιλ και ύφος τον (αχ, όταν θέλω να θυμηθώ όνομα κολλάω... οκ ) Χάρισον Φορντ στην μετά Ιντιάνα Τζοουνς εποχή (εννοώ το στιλ) πχ αν ήμουν σκηνοθετης κι έκανα remake ή συνέχεια το Blade Runner, θα έβαζα με τη μια τον "Στάνις" (cool) .
@Jon's Spearwife , if you can pls, can you reload the photograph of Varys? (πώς τα μιλάω τα αγγλικά ο άτιμος - και, και : ) and about "Robson & Jerome" I'm glad!! Δε θα ξαναδώ το "πρίτι γουόμαν" !! Δηλ. οι τύποι, μάλλον ο τύπος ήταν τραγουδιστής και στη συνέχεια ηθοποιός; (μάλλον ναι)
ένα + για τα βιντεάκια (Μπρον & Στάνις), γιατί όντως με εντυπωσίασαν (wasntme)
και [member=194]nirne[/member] ευχαριστώ για την παρότρυνση :o
κι ήθελα να πω για το πρώτο βιντεάκι που εμφανίζεται ο Στάνις,
μου θύμισε σε στιλ και ύφος τον (αχ, όταν θέλω να θυμηθώ όνομα κολλάω... οκ ) Χάρισον Φορντ στην μετά Ιντιάνα Τζοουνς εποχή (εννοώ το στιλ) πχ αν ήμουν σκηνοθετης κι έκανα remake ή συνέχεια το Blade Runner, θα έβαζα με τη μια τον "Στάνις" (cool) .
@Jon's Spearwife , if you can pls, can you reload the photograph of Varys? (πώς τα μιλάω τα αγγλικά ο άτιμος - και, και : ) and about "Robson & Jerome" I'm glad!! Δε θα ξαναδώ το "πρίτι γουόμαν" !! Δηλ. οι τύποι, μάλλον ο τύπος ήταν τραγουδιστής και στη συνέχεια ηθοποιός; (μάλλον ναι)
A hound will die for you
but never lie to you
but never lie to you