20-06-2015, 06:39 PM
(This post was last modified: 20-06-2015, 06:46 PM by SANDOR CLEGANE.)
[member=2941]dervil13[/member]
τώρα για :
Όταν διάβασα αρχικά "Τύριον" λίγο ζαλίστηκα και είπα "ώπα, ο φίλος! στο μυαλο μου ήταν! Θα τον έβαζα κι εγώ αρκεί να 'ταν δίπλα του ο Μπρον, αλλά ο Τύριον δεν είναι γι' αυτή τη ζωή, είναι για αλλού ...
Επίσης με Ντόραν Μαρτέλ, Σάμγουελ Τάρλυ και Γουαιμαν Μάντερλυ στην Κινκς Γκαρντ, αν ήμουν γουεστεριανός θα άνοιγα ένα γυράδικο απέναντι τους και θα 'χα καμια δεκαριά ντελιβεράδες ειδικά γι΄αυτούς!!
Quote:Fuck the Kingήταν τα τελευταία λόγια του Σάντορ φεύγοντας απ' το Kings L.
τώρα για :
Quote:1. Τύριον Λάννιστερ(για τα εικονίδια το ανέφερα στις "εξομολογήσεις" ότι με ζαλίζουν και δεν ξέρω ποιο να διαλέξω, οπότε δε βάζω) Βλογιοκομμένος! έχω μια ένσταση ! Βάλε pls στη θέση του το σερ Ντόντος!!
2. Ρόμπερτ Άρρυν
3. Ντόραν Μαρτέλ
4. Σάμγουελ Τάρλυ
5. Φεγγαρόπαιδο
6. Γουαιμαν Μάντερλυ
7. Βλογιοκομμένος ©
Όταν διάβασα αρχικά "Τύριον" λίγο ζαλίστηκα και είπα "ώπα, ο φίλος! στο μυαλο μου ήταν! Θα τον έβαζα κι εγώ αρκεί να 'ταν δίπλα του ο Μπρον, αλλά ο Τύριον δεν είναι γι' αυτή τη ζωή, είναι για αλλού ...
Επίσης με Ντόραν Μαρτέλ, Σάμγουελ Τάρλυ και Γουαιμαν Μάντερλυ στην Κινκς Γκαρντ, αν ήμουν γουεστεριανός θα άνοιγα ένα γυράδικο απέναντι τους και θα 'χα καμια δεκαριά ντελιβεράδες ειδικά γι΄αυτούς!!
A hound will die for you
but never lie to you
but never lie to you