Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Η "ιδιομορφία" του κόσμου του Μάρτιν
[member=3195]ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ[/member] ,
Quote:Τέλος αν θυμάμε καλά ο Ρόμπ την συμφωνία με τον Φρευ την έκανε όχι γιατί δεν υπήρχε άλλος δρόμος αλλά για να γλυτώσει χρόνο καθώς ο πατέρας του ήταν ακόμα ζωντανός.
γι' αυτό έχεις ένα +

Φυσικά στο φανταστικό όλα επιτρέπονται! Άλλωστε είμαι και λάτρης του φανταστικού  κι εμένα η δικιά μου φαντασία πετάει.  Απλώς όλα αυτά που έχω γράψει παραπάνω δεν είναι κακή κριτική αλλά απορίες  και ψιλοκολλήματα που μου γεννήθηκαν καθώς διάβαζα  και με προβλημάτισαν. Αυτό.  Δεν έχω σκοπό και δικαιωμα να κάνω κριτική  στο φανταστικό  αλλά κι ούτε να πάψω να αναρωτιέμαι πολλές φορές. Αυτές τις "εσωτερικές ερωτήσεις"  βγάζω στη φόρα.
Υπέθεσα ότι κάτι ανάλογο μπορεί να συμβαίνει και σε άλλους. Κι ουσιαστικά "ζήτησα"  να καταγράψουν τις δικές τους απορίες  που γεννήθηκαν αυτόματα (όχι απ' την υπόθεση κι εξέλιξη της ιστορίας)  απ' τον φανταστικό κόσμο και σίγουρα ιδιόμορφο ( υπάρχει κανείς που αμφιβάλλει; τότε υπάρχουν και παράξενα ... )  του Μάρτιν.

[member=3195]ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ[/member] :  Όσο για το Μεσαίωνα που πολύ σωστά αναφέρεις (και συνέκρινες), το να συγκεντρώσει ένα βασίλειο με έκταση της Ευρώπης 40 χιλ. στρατό ήταν πολύ λίγο  ή μια περιοχή όπως τα Βαλκάνια να μαζέψει 20 χιλ. στρ.  και να του μείνουν καμμιά κατοσταριά  να φυλάνε την πρωτεύουσα πάλι λίγο το βλέπω.  Είναι κι αυτό στα παράξενα...

A hound will die for you
  but never lie to you
Reply

Messages In This Thread
Απ: Η "ιδιομορφία" του κόσμου του Μάρτιν - by SANDOR CLEGANE - 24-06-2015, 06:05 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)