Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Η "ιδιομορφία" του κόσμου του Μάρτιν
[member=2032]SANDOR CLEGANE[/member]

Η φωτογραφία που ανέβασες ήταν ο κύριος λόγος που έβαλα το συγκεκριμένο λινκ. Τα άλλα που γράφει είναι όντως ενδιαφέροντα αλλά δεν ξέρω αν έχει την διάθεση/ικανότητα ο καθένας να τα διαβάσει.

[member=3211]Κωνσταντινος[/member]

Επειδή σιγά-σιγά βγαίνουμε εκτός θέματος, θα προσπαθήσω να εξηγήσω εν συντομία τις σκέψεις μου.

Η σειρά είναι η σειρά και τα βιβλία είναι βιβλία. Προσωπικά, ύστερα από όλα αυτά που έχω δει από την σειρά, δεν την εμπιστεύομαι σχεδόν καθόλου, παρά μόνο για πολύ συγκεκριμένα πράγματα (όπως πχ. θάνατοι ορισμένων χαρακτήρων που κατά πάσα πιθανότητα θα πεθάνουν κάποια στιγμή στα βιβλία). Στη συγκεκριμένη περίπτωση, το γεγονός ότι ο Ρομπ έκανε αυτό που έκανε για να κερδίσει χρόνο (όπως δείχνει η σειρά) πολύ απλά δεν ανταποκρίνεται στην λογική. Δεν υπάρχει, δηλαδή κάποιο ιδιαίτερο νόημα να βάλουν αυτή την επιπρόσθετη πληροφορία. Αν δεις τον χάρτη της περιοχής θα καταλάβεις.
“The bleeding star bespoke the end. These are the last days, when the world shall be broken and remade. A new god shall be born from the graves and charnel pits.”
Reply

Messages In This Thread
Απ: Η "ιδιομορφία" του κόσμου του Μάρτιν - by odykal - 25-06-2015, 01:46 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 3 Guest(s)