Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Γιατί έφυγε ο Rhaegar;
(14-07-2015, 12:19 PM)Dragonlord link Wrote: [quote author=nirne link=topic=10529.msg16547#msg16547 date=1436480157]
[quote author=Dragonlord link=topic=10529.msg16546#msg16546 date=1436479971]
Με συγχωρείτε, αλλά θα πρέπει να περάσετε μία βόλτα από το κτήριο 4 του Πρωτοδικείου Αθηνών (ή να περάσετε από το τοπικό σας δικαστήριο) όπου δικάζονται τα διαζύγια. Σας εύχομαι δε να περάσετε από εκεί μόνον ως θεατές.

Δεν καταλαβαίνω τι σχέση έχει αυτό με αυτό που συζητάμε εδώ, ειλικρινά. Και ούτε σε ποιον ακριβώς απευθύνεσαι μ' αυτό.... Οι προσωπικές πικρίες και η ζωή του καθενός εδώ μέσα πιστεύω ότι δεν αφορούν κανέναν.
[/quote]

Καλό λοιπόν είναι όταν δεν καταλαβαίνουμε κάτι, πριν απαντήσουμε, κάνοντας μάλιστα και αβάσιμες υποθέσεις, να σκεφτόμαστε. Έχω μία ευτυχισμένη οικογένεια, αλλά τυγχάνει να είμαι δικηγόρος και να έχω δει εκατοντάδες ανθρώπινες σχέσεις (κι όχι μόνο γάμους) να διαλύονται για τους πιο παρανοϊκούς, ηλίθιους, ποταπούς λόγους. Έχω δει ανθρώπους να εγκαταλείπουν αυτούς που ήσαν υποχρεωμένοι να υπερασπίζονται έως θανάτου με απίστευτη ελαφρότητα έως εγκληματική βλακεία. Ανθρώπους που κυριολεκτικά έφυγαν από το σπίτι για να πάρουν ...τσιγάρα και να εμφανίζονται μετά από χρόνια λέγοντας ότι δεν άντεχαν την πίεση.

Γενικότερα η αληθινή ζωή είναι πολύ πιο ευφάνταστη από την φαντασία.
[/quote]

Εδώ όμως δεν συζητάμε για την αληθινή ζωή. Συζητάμε για βιβλία και σειρά φαντασίας. Και η φαντασία μπορεί να είναι πολύ καλύτερη ή πολύ χειρότερη από την αληθινή ζωή. Είναι φαντασία, με χαρακτήρες φανταστικούς. Όπως θέλει είναι. Πώς λέμε καμία σχέση με την πραγματικότητα; Α να γειά σου αυτό.

Θα ήτανε ο Νέντης Στάρκας τόσο λαλάκας μάρτυρας; Όχι.
Θα τον καθάριζαν τον Αίρη Ταργκάρη τον Τρελό με "συνοπτικές διαδικασίες" με την πρώτη ευκαρία (Kingsguard vows my ass...) ; Ω ναι!
Δεν θα του καιγότανε καρφί του Ραίγκη Ταργκάρη για μια προφητεια, αλλά θα χαιρότανε τα πλούτη του και θα' χε και πόσες γκόμενες ως Ροκ Σταρ; Ω γιες!

Κοινώς... γιούχου είναι τα βιβλία. Φαντασία γαρ. Και τα διαβάζουμε για να ξεφεύγουμε από την πραγματικότητα, την αληθινή ζωή.

Tongue Smile
Promise me, Ned...
Reply

Messages In This Thread
Γιατί έφυγε ο Rhaegar; - by arwyn - 18-06-2015, 04:02 PM
Απ: Απ: Απ: Απ: Γιατί έφυγε ο Rhaegar; - by arwyn - 14-07-2015, 02:01 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 14 Guest(s)