(14-07-2015, 12:19 PM)Dragonlord link Wrote: [quote author=nirne link=topic=10529.msg16547#msg16547 date=1436480157]
[quote author=Dragonlord link=topic=10529.msg16546#msg16546 date=1436479971]
Με συγχωρείτε, αλλά θα πρέπει να περάσετε μία βόλτα από το κτήριο 4 του Πρωτοδικείου Αθηνών (ή να περάσετε από το τοπικό σας δικαστήριο) όπου δικάζονται τα διαζύγια. Σας εύχομαι δε να περάσετε από εκεί μόνον ως θεατές.
Δεν καταλαβαίνω τι σχέση έχει αυτό με αυτό που συζητάμε εδώ, ειλικρινά. Και ούτε σε ποιον ακριβώς απευθύνεσαι μ' αυτό.... Οι προσωπικές πικρίες και η ζωή του καθενός εδώ μέσα πιστεύω ότι δεν αφορούν κανέναν.
[/quote]
Καλό λοιπόν είναι όταν δεν καταλαβαίνουμε κάτι, πριν απαντήσουμε, κάνοντας μάλιστα και αβάσιμες υποθέσεις, να σκεφτόμαστε. Έχω μία ευτυχισμένη οικογένεια, αλλά τυγχάνει να είμαι δικηγόρος και να έχω δει εκατοντάδες ανθρώπινες σχέσεις (κι όχι μόνο γάμους) να διαλύονται για τους πιο παρανοϊκούς, ηλίθιους, ποταπούς λόγους. Έχω δει ανθρώπους να εγκαταλείπουν αυτούς που ήσαν υποχρεωμένοι να υπερασπίζονται έως θανάτου με απίστευτη ελαφρότητα έως εγκληματική βλακεία. Ανθρώπους που κυριολεκτικά έφυγαν από το σπίτι για να πάρουν ...τσιγάρα και να εμφανίζονται μετά από χρόνια λέγοντας ότι δεν άντεχαν την πίεση.
Γενικότερα η αληθινή ζωή είναι πολύ πιο ευφάνταστη από την φαντασία.
[/quote]
Έκανες μια σύντομη, χωρίς επεξηγήσεις ανάρτηση, όπου συμβούλεψες τους συνομιλητές σου να περάσουν από τα δικαστήρια και έπειτα τους ευχήθηκες να μην αφορά προσωπικό τους ζήτημα η δίκη που θα παρακολουθήσουν. Αυτό και τίποτα άλλο. Σου απάντησα λοιπόν ότι, α) δεν καταλαβαίνω σε τι αφορά αυτό το θέμα που συζητάμε, β) ότι δεν φαίνεται σε ποιον ακριβώς αναφέρεσαι εδώ μέσα, και γ) στο ότι οι προσωπικές πικρίες ή η προσωπική ζωή του καθενός δεν πιστεύω ότι αφορά το φόρουμ. Και σου απάντησα έτσι επειδή κατά τη γνώμη μου, αυτό ακριβώς διαφαινόταν από την ανάρτησή σου.
Τώρα μόνο, εξηγείς ότι στην δουλειά σου έχεις δει πολλά που αφορούν τα διαζύγια και λες ότι υπάρχουν πολλοί λόγοι (λογικοί και μη) που αυτά συμβαίνουν, συνδέοντάς το κατά κάποιον τρόπο με το θέμα που συζητάμε. Αν τώρα εσύ θεωρείς ότι στο πρώτο σχόλιό σου ήταν σαφής ο σκοπός της ανάρτησής σου κι ότι εγώ είμαι αυτή που δεν σκέφτεται πριν ποστάρει, δεν θα σε αντικρούσω.