(16-07-2015, 06:55 PM)Allyria Stark link Wrote: [quote author=nirne link=topic=10552.msg16597#msg16597 date=1437003373]Αυτο μου αρεσε αλλα δεν ξερω κατα ποσο θα ηταν εφικτό. Η Lyanna δεν ειχε ουτε την εκπαίδευση ουτε την δυναμη να τα βαλει με ιππότες. Επίσης πιστεύω οτι δεν ειχε ουτε την φωνη που χρειάζονταν.[/quote]
Ιππότης του Γελαστού Δέντρου = Λυάννα Σταρκ (πιθανόν)
Έχεις δίκιο για την εκπαίδευση, μιας και τα κορίτσια εκείνης της εποχής δεν εξασκούνταν στα όπλα, πόσω μάλλον στις κονταρομαχίες. Από την άλλη, γνωρίζουμε ότι οι κονταρομαχίες βασίζονταν κυρίως στην ιππευτική ικανότητα και έχουμε νύξεις μέσα στα βιβλία ότι η Λυάννα ήταν δεινή ιππέας. Υπάρχει μια πιθανότητα να εξασκούνταν μυστικά, χωρίς να το γνωρίζει ο πατέρας της. Θα δούμε.
Όσο για τη φωνή, θεωρώ ότι τον μπάσο ήχο όταν μίλησε, τον δημιούργησε το κράνος που φορούσε και φυσικά η προσπάθειά της να ακουστεί σαν άντρας. Και πάλι θα δούμε.
Εγώ έχω πειστεί ότι ήταν η Λυάννα ο Ιππότης του Γελαστού Δέντρου. Όχι βέβαια ότι δεν μπορεί να κάνω λάθος.
(16-07-2015, 06:55 PM)Allyria Stark link Wrote: [quote author=nirne link=topic=10552.msg16597#msg16597 date=1437003373][font=comic sans ms]Αυτη κατ'εμε ειναι η ποιο fail so called theory of them all. Δεν βγαζει κανενα νοημα, δεν υπαρχει κανενα στοιχείο και δεν οδηγει πουθενα.[/quote]
Σέπτα Λεμόρ = Ασάρα Ντέυν (πιθανόν)
Σ' αυτό δεν θα διαφωνήσω μαζί σου. Γι' αυτό μάλιστα έβαλα δίπλα το "πιθανόν", επειδή δεν είναι ότι την πιστεύω ντε και καλά, αλλά μου αρέσει.
Αναφορικά με την Μήρα να είναι Ταργκ... Δεν μπορεί να είναι όλοι Ταργκ σ΄αυτό το σύμπαν, ρε παιδιά! Έλεος δηλαδή!