Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ποιος δεν είναι αυτός που είναι?
(16-07-2015, 08:22 PM)nirne link Wrote: Έχεις δίκιο για την εκπαίδευση, μιας και τα κορίτσια εκείνης της εποχής δεν εξασκούνταν στα όπλα, πόσω μάλλον στις κονταρομαχίες. Από την άλλη, γνωρίζουμε ότι οι κονταρομαχίες βασίζονταν κυρίως στην ιππευτική ικανότητα και έχουμε νύξεις μέσα στα βιβλία ότι η Λυάννα ήταν δεινή ιππέας. Υπάρχει μια πιθανότητα να εξασκούνταν μυστικά, χωρίς να το γνωρίζει ο πατέρας της. Θα δούμε.
Καλή ιππέας ήταν αλλά πρέπει να ήταν και καλή στο κοντάρι, δυνατή και εύστοχη κάτι που δεν ξέρουμε αν ισχύει
(16-07-2015, 08:22 PM)nirne link Wrote: Όσο για τη φωνή, θεωρώ ότι τον μπάσο ήχο όταν μίλησε, τον δημιούργησε το κράνος που φορούσε και φυσικά η προσπάθειά της να ακουστεί σαν άντρας. Και πάλι θα δούμε.
[color=lavender][size=14pt][font=comic sans ms]στην αρχή αυτό πίστεψα. Αλλά το γεγονός ότι ο Howland ήξερε τους Green Men και προσευχήθηκε σε αυτούς με κάνει να πιστεύω ότι κάτι άλλο συμβαίνει.
(15-07-2015, 11:36 PM)nirne link Wrote: Σ' αυτό δεν θα διαφωνήσω μαζί σου. Γι' αυτό μάλιστα έβαλα δίπλα το "πιθανόν", επειδή δεν είναι ότι την πιστεύω ντε και καλά, αλλά μου αρέσει.
[color=lavender][size=14pt][font=comic sans ms]αυτή είναι μια από τις ελάχιστες θεωρίες που πραγματικά με θυμώνουν. Κυρίως γιατί οι υποστηρικτές της λένε πάντα βλακείες προσπαθώντας να λύσουν το μυστήριο της μη ύπαρξης, δεν ξέρω αν αυτή είναι η σωστή λέξη, των υπέροχων ματιών της Ashara. Υπάρχουν άνθρωποι που υποστηρίζουν ότι τα μάτια της ξεθώριασαν και γιατί δεν είναι αξία αναφοράς.
(16-07-2015, 08:22 PM)nirne link Wrote: Αναφορικά με την Μήρα να είναι Ταργκ... Δεν μπορεί να είναι όλοι Ταργκ σ΄αυτό το σύμπαν, ρε παιδιά! Έλεος δηλαδή!  Big Grin
[color=lavender][size=14pt][font=comic sans ms]
(17-07-2015, 03:00 PM)Venier link Wrote: Μμμ μάλιστα. Δεν ξέρω, υπερβολή μου φαίνεται. Σε λίγο θα πάψει να είναι ASOIAF και θα γίνει The Bold and The Beautiful (giggle)
[color=lavender][size=14pt][font=comic sans ms]QFT. Και όλα αυτά έπεισα ο ηθοποιός είπε ότι είναι τύπου Star Wars. Τώρα το ότι ο πατέρας του ηρώα και στις δυο περιπτώσεις είναι ο κακός και καλά της υπόθεσης, κάτι που imnsho ταιριάζει γάντι με την περίπτωση του Rhaegar καθώς και οι δυο έπεσαν στην dark side έχοντας ως σκοπό να σώσουν αυτούς που αγαπούν και ενώ πίστευαν όλοι ότι ο πατέρας είναι ο Εκλεκτός φαίνεται ότι αυτός είναι ο γιος, δεν τους παίρνει καθόλου από το μυαλό.
Niemand ist eine größerer Feind als der seinem wohltäter gegenüber undankbare~Unknown.
Reply

Messages In This Thread
Απ: Ποιος δεν είναι αυτός που είναι? - by jons spearwife - 17-07-2015, 09:14 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 11 Guest(s)