Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ο Αίγκον Είναι Νεκρός
Πολύ ωραίο  το
- "ψάξιμό" σου
-  ψάξιμο
- η παρουσίαση
κι η θεωρία

ένα +  κι από μένα

Αίγκον.  Αρχικά όταν πρωτοδιάβασα,  μου φάνηκε σαν ένας ακόμα υποψήφιος  κι ήδη έχουμε μπουxτήσει  κι όλοι νομίζω ότι θέλουμε να ξεμπερδεύουμε.  Έτσι σε κάποιο άλλο τόπικ εγώ έγραψα  ότι προσωπικά δε θα 'θελα να είναι  κι επίσης επειδή ήδη έχουμε κάνει τις "προτιμήσεις" μας , άργησε λίγο να φανεί  κι οπότε θα μας ξενέρωνε να ήταν ο αληθινός.
Τώρα ομως που το ξαναδιαβάζω  και βλέπω το πώς μεγάλωσε, το παρουσιαστικό του (που φανερώνει αρχοντιά ) , η συμπεριφορά του (οκ, είναι λίγο ανώριμος  και φυσικό είναι και λόγω ηλικίας  αλλά και περιβάλλοντος που μεγάλωσε) ,  άρχισα να τον συμπαθώ.
Είχα γράψει και γράφω και τώρα πως είναι πολύ πιθανό  να τον σκοτώσει ο Μάρτιν.
Βέβαια θα μου άρεσε πιο πολύ η ιδέα,  να ανακάλυπτε κι ο ίδιος ότι δεν είναι ο "αληθινός"  αλλά για πολλούς λόγους  και  η ιστορία υποθετικά έχει προχωρήσει και αίσια μάλιστα  "να τα βρει"  με τη Νταινέρυς (σήμερα πώς πρόσεξα ότι δεν είναι Νταϊνέρυς !! ) και ο θρόνος πλέον έχει και βασιλιά και βασίλισσα (και οι Μπλακφάιρ - που μ' αρέσει πολύ ο θυρεός τους -  εκεί που θα ήθελαν να είναι). Εδώ βέβαια ο Τζον (; * )  δεν παίζει για βασιλιάς.
* αν ζει  και δεν ξέρουμε αν ζήσει τι θα ήθελε: το Βορρά λόγω Σταρκ  ή το βασίλειο αν πραγματικά είναι απόγονος του Ραίγκαρ ;
A hound will die for you
  but never lie to you
Reply

Messages In This Thread
Απ: Ο Αίγκον Είναι Νεκρός - by SANDOR CLEGANE - 27-07-2015, 03:07 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 10 Guest(s)