29-07-2015, 06:46 AM
(29-07-2015, 06:29 AM)atropos link Wrote:[member=3233]Alysanne Targaryen[/member] Κατ εμέ (και κατα τον Oberyn πιθανώς (rofl) ) ήταν 100% σίγουρο ότι η Σέρσει θα διάλεγε το Βουνό... Εκτός του ότι ο Όμπερυν ήταν πασίγνωστος μονομάχος, εκτός του ότι κανένας άλλος δε θα τρελαινόταν με την ιδέα να τον αντιμετωπίσει, εκτός και του ότι το Βουνό ήταν πανίσχυρο, ήταν και αναλώσιμο...100% σίγουρο; Δηλαδή το είχες μαντέψει πριν το ανακοινώσει ο Κήβαν ή οποιοσδήποτε άλλος μας πληροφόρησε; Γιατί εγώ όχι.
Δεν ήταν δηλαδή κάποιος ευγενής ιππότης που θα έλειπε σε κάποιον, ήταν απλα ένα εργαλείο και ήταν -κατα τη γνώμη μου- ο μονος σοβαρός υποψήφιος για τη δουλειά.
Όχι ότι έχω καμια πρεμούρα να στηρίξω μια θεωρεία που οι παραγωγοι διέψευσαν, αλλα τα δεδομένα ειναι δεδομένα.
Συγγνώμη, αλλά για μένα αυτή η θεωρία ότι ο Όμπερυν κατέστρωσε τέτοιο σχέδιο βασιζόμενος σε κάτι που είχε 1 στις 6 να πετύχει... είναι απλώς γελοία. Το Βουνό είναι αναλώσιμος, αλλά Σέρσεϊ δεν τρέφει ιδιαίτερο σεβασμό για τα υπόλοιπα μέλη της Βασιλικής Φρουράς. Αν θυμάμαι καλά, εκείνη τη στιγμή στο Κινγκς Λάντινγκ υπήρχαν 5 Βασιλικοί Φρουροί. Μπόρος Μπλάουντ, Μέρυν Τραντ, Λόρας Ταϊρέλ, Όσμουντ Κέτλμπλακ και Μπέιλον Σουάν. Γιατί να μην διαλέξει κάποιον από αυτούς; Γιατί να διαλέξει κάποιον που είναι τόσο μακριά, που θα αργήσει τόσο να έρθει; Με την ίδια λογική, 100% σίγουρο ήταν κι ότι θα καλούσε τον Άρυς Όουκχαρτ, που ήταν στο Ντορν.
Κάθε άλλο παρά σίγουρο ήταν.
She was his most trusted counsellor and his right hand