Την ουσία; δηλαδή άλλαζε όλο το χαρακτήρα του Jamie? Τη φιλοσοφία του; τον τρόπο σκέψης του;
Οκ...δεν επιμένω το σέβομαι αλλά διαφωνώ όπως καταλαβαίνεις και έχουμε συζητήσει.
Όχι δεν είπα αυτό...
να ξεκαθαρίσω λίγο τι είπα γιατί δεν μου αρέσει να γίνονται παρεξηγήσεις...
είπα ήδη ότι για τους fans είναι λογικό:
Αυτό επισήμανα, πως δηλαδή μη νομίζουμε πως κατά βάθος ο συγγραφέας επειδή βγαίνει και μιλάει για τις διαφορές, εμείς πιανόμαστε όμηροι της κακής σειράς που αλλοιώνει την ουσία των χαρακτήρων και του καλού συγγραφέα.
Δηλαδή θέλω να σου πω είναι αυτός ένας λόγος που δεν πιστεύω σε αδικία εκ μέρους της σειράς στους χαρακτήρες γιατί δεν πιάνομαι από την κριτική αυτή ότι αφορά ουσιώδεις διαφορές. Από τη στιγμή που όλοι είναι ευχαριστημένοι σημαίνει πως λογικά βαδίζουν μέσα στο πλαίσιο που εξ'αρχής έχει διαμορφώσει ο Μάρτιν για τους ήρωες του.
Οκ...δεν επιμένω το σέβομαι αλλά διαφωνώ όπως καταλαβαίνεις και έχουμε συζητήσει.
Quote:Αλλά αυτό είναι η δική μου άποψη. Όπως άποψη είναι επίσης το ότι η κριτική στη σειρά είναι γκρίνια. Για μένα είναι απλά υγιής κριτική.
Όχι δεν είπα αυτό...
να ξεκαθαρίσω λίγο τι είπα γιατί δεν μου αρέσει να γίνονται παρεξηγήσεις...
είπα ήδη ότι για τους fans είναι λογικό:
Quote:Αυτό δε σημαίνει πως εμείς δεν θα κρίνουμε κατά περίπτωση και λογικά θα συγκρίνουμε (πάντα συγκρίνει κανείς είναι αναπόφευκτο) αλλά κατά τη γνώμη μου αυτή η διαμαρτυρία "και μου τα αλλάξανε και τα κάνανε...και οι παραγωγοί αυτό...και οι παραγωγοί εκείνο", είναι fake.
Δεν υφίσταται. Απλώς είναι sound εφέ για να πιάνονται στα χέρια οι fans και να παρακολουθούν και τα δύο. Ουσιαστικά διαφήμιση. Η διαφορά υπάρχει αλλά για good reason, όλοι είναι happy.
Αυτό επισήμανα, πως δηλαδή μη νομίζουμε πως κατά βάθος ο συγγραφέας επειδή βγαίνει και μιλάει για τις διαφορές, εμείς πιανόμαστε όμηροι της κακής σειράς που αλλοιώνει την ουσία των χαρακτήρων και του καλού συγγραφέα.
Δηλαδή θέλω να σου πω είναι αυτός ένας λόγος που δεν πιστεύω σε αδικία εκ μέρους της σειράς στους χαρακτήρες γιατί δεν πιάνομαι από την κριτική αυτή ότι αφορά ουσιώδεις διαφορές. Από τη στιγμή που όλοι είναι ευχαριστημένοι σημαίνει πως λογικά βαδίζουν μέσα στο πλαίσιο που εξ'αρχής έχει διαμορφώσει ο Μάρτιν για τους ήρωες του.