02-08-2015, 08:44 PM
Μιας και αναλύετε ιατρικά θέματα, θα ήθελα να μου λύσετε μια απορία που έχω γύρω από το θάνατο του Tywin.
Απόσπασμα από το Wiki (μιας και δε μπορώ να αντιγράψω από το βιβλίο τη σκηνή της δολοφόνιας)
Η απορία μου είναι η εξής: Με ποια έννοια "λύθηκαν" τα έντερα του; Το βέλος δεν παρέμεινε καρφωμένο στη κοιλιά του, δηλαδή σφηνωμένο; Πως κατάφεραν να βγουν τα εντόσθια έξω από το σώμα;
(Τι ρωτάω βραδιάτικα... Είμαι τραγική! )
Απόσπασμα από το Wiki (μιας και δε μπορώ να αντιγράψω από το βιβλίο τη σκηνή της δολοφόνιας)
Quote:Ο Τάιγουιν εξακολουθούσε να είναι εχθρικός και να την αποκαλεί "πόρνη", πράγμα που ο Τύριον θεώρησε την έσχατη προσβολή και του έριξε ένα βέλος στην κοιλιά με τη βαλίστρα, σκοτώνοντάς τον. Ο Τάιγουιν πέθανε καθισμένος στην τουαλέτα και τα άντερά του "λύθηκαν" τη στιγμή του θανάτου του, προκαλώντας τον Τύριον να σκεφτεί καθώς άφηνε πίσω του το πτώμα του πατέρα του...
Η απορία μου είναι η εξής: Με ποια έννοια "λύθηκαν" τα έντερα του; Το βέλος δεν παρέμεινε καρφωμένο στη κοιλιά του, δηλαδή σφηνωμένο; Πως κατάφεραν να βγουν τα εντόσθια έξω από το σώμα;
(Τι ρωτάω βραδιάτικα... Είμαι τραγική! )