Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Το Μυστήριο που θα Επιλέγατε να Αποκαλυφθεί στο Επόμενο Βιβλίο
Εννοείται  όλα αυτά που προαναφέρατε, αλλά η δική μου πρώτη σκέψη ήταν οι "Άλλοι".
Από πού προέρχονται, πώς και γιατί "ξυπνήσανε", τι θέλουν,  μπορούν να περάσουν το Τείχος;
Για το τελευταίο , όλοι , αλλά και στο βιβλίο (νομίζω,  αλλά φαίνεται και από Κρυοχέρη), λένε ότι δεν μπορούν.  Πολλές φορές στην ιστορία έχουν γίνει εκπλήξεις κι ανατροπές  (κατευθείαν τώρα στο μυαλό μου ήρθε η περίφημη  "Γραμμή Μαζινό"  και πώς διαπεράστηκε  [υπερκεράστηκε μέσω Ολλανδίας-Βελγίου] ) ,  οπότε  μη σας (μας) φανεί παράξενο  ,  να κοιτάμε έκπληκτοι  (πχ  πώς κοιτούσε ο Θέοντεν  στο Χελμς Ντιπ  να σπάει ο συμπαγής βράχος  και να εισέρχονται χιλιάδες  Ουρούκ-Χάι ) και να μην πιστεύουμε (κυρίως οι πρωταγωνιστές στην ιστορία) στα μάτια μας.
Ίσως εδώ κολλάει και το Κέρας του Τζοραμουν,  που μπορεί να είναι "κέρας"  μόνο κατ' όνομα.
Μπορεί να είναι μια υπόγεια σήραγγα ,  η οποία να διαπερνάει όλο το Τείχος  και με κάποιο τρόπο (με δυνατά εισερχόμενα ρεύματα; διαφορά πίεσης ; )  να ανατινάξει το Τείχος ...
Το Κέρας του Έουρον  μπορεί να καλέσει τους Δράκους και να τους μαγέψει-υποτάξει;
A hound will die for you
  but never lie to you
Reply

Messages In This Thread
Απ: Το Μυστήριο που θα Επιλέγατε να Αποκαλυφθεί στο Επόμενο Βιβλίο - by SANDOR CLEGANE - 05-08-2015, 08:53 AM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)