05-08-2015, 12:18 PM
(04-08-2015, 08:02 PM)SANDOR CLEGANE link Wrote: αλλά γιατί όχι Σταρκ; θα μπορούσες να αναθεωρήσεις;Δεν έχω συγκεκριμένους στο μυαλό μου αλλά δεν λέω Stark γιατί αν πω Stark θα είναι συνεχεία Bran the Buider, Cregan κ Theon.
(04-08-2015, 08:02 PM)SANDOR CLEGANE link Wrote: Επίσης η γνώμη μου είναι να βάζαμε χαρακτήρες που γνωρίσαμε σε χρόνο παρών.[color=lavender][size=12pt][font=comic sans ms]Αν είναι ζωντανοί θα είναι πολύ βαρετό και προβλέψιμο. Όταν λέω ιστορικά εννοώ από την απαρχή του κόσμου μέχρι πριν την Επανάσταση του Robert το 281.
Και μια διευκρίνιση: "ΤΒ σειρά " , "Βιβλία" ή και τα δυο;
Οπότε αυτό που είχα πει είναι
(04-08-2015, 07:50 PM)Allyria Stark link Wrote: 2.Είχαν πεθάνει πριν την επανάσταση του Robert.[color=lavender][size=12pt][font=comic sans ms]είναι πολύ πιο ενδιαφέρον.
(05-08-2015, 08:29 AM)SANDOR CLEGANE link Wrote:[color=lavender][size=12pt][font=comic sans ms] Είχα πει να μην το σχολιάσω καθόλου και απλώς να πω ότι δεν ακόλουθη τους κανόνες αλλά δεν μπορούσα να κρατηθώ. Ο Barristan είναι η προσωποποίηση την ιπποσύνης? Μιλάμε για τον ίδιο άνθρωπο που στέκονταν απαθέστατος καθώς αθώοι βασανίζονταν, σκοτώνονταν και βιάζονταν? Η Cersei είναι kάποια που ενσαρκώνει τους κανόνες της θηλυκότητας? H Olenna, που ήθελε να χρησιμοποιήσει την Sansa και που εσκεμμένα την έκανε συνένοχη του Tyrion όταν σκότωσε τον Joff είναι σοφή, καλοσυνάτη και αλτρουίστρια?
4 Μπάρισταν
[...]
2 Σέρσεϊ
3 Ολένα Ταϊρέλ ;
Niemand ist eine größerer Feind als der seinem wohltäter gegenüber undankbare~Unknown.