Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ποια είναι οι αγαπημένα σας Great και Μinor houses?
(10-08-2015, 09:21 PM)SANDOR CLEGANE link Wrote: - Φρέυ
Πραγματικά δεν καταλαβαίνω γιατι πρεπει να μισούμε ολους τους Frey. Για μενα οι Bracken ειναι πολυ χειρότεροι.

(10-08-2015, 09:41 PM)SANDOR CLEGANE link Wrote:
Quote: Όσο για τους Σήγουορθ, ναι, και βέβαια αποτελούν οίκο απ' όσο γνωρίζω.
Ναι,  τους έχει ως Οίκο  στο Wiki,  αλλά ο αρχηγός (Ντέιβος)  σχεδόν (μπορεί και καθόλου * )
δεν έχει πατήσει στο σπίτι του τα δε παιδιά του,  πόσα του απόμειναν; 2; κι αυτά  είναι μακριά με Στάνις και Μελ,  μπορεί κάποιο  να έχει απομείνει  στο Ντραγκονστόουν ή ... δεν είμαι σίγουρος.

*  Δεν μπορώ να θυμηθώ καλά κι ακριβώς τα λόγια του Ντέιβος,  νομίζω ότι τα έγραψε στη φυλακή, αλλά μου έκαναν μεγάλη εντύπωση.  Ήταν περίπου :
" Δεν ήμουν καλός λαθρέμπορος (; ) , αλλά ήμουν καλυτερος από ιππότης (; ),  που ήμουν καλύτερος από "Χέρι",  που ήμουν πολύ καλύτερος από σύζυγος (ίσως έχει αναφέρει και "πατέρας" )  "  και μετά ζητάει ζητάει (; ) συγνώμη απ' τη γυναίκα του.
Του εχουν μεινει 3 παιδιά. O Devan ειναι με την Mel και οι Stannis και Steffon με την Marya στο Cape Wrath. Ζητάει συγνώμη απο την γυναίκα του επειδη δεν της ηταν πιστος.
Niemand ist eine größerer Feind als der seinem wohltäter gegenüber undankbare~Unknown.
Reply

Messages In This Thread
Απ: Απ: Ποια είναι οι αγαπημένα σας Great και Μinor houses? - by jons spearwife - 11-08-2015, 08:18 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 3 Guest(s)