Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ποιος Είναι Ο Διάδοχος Του Σιδερένιου Θρόνου;!
Διαφωνώ κάθετα με όλα όσα αναφέρεις, για λόγους που έχω ήδη εξηγήσει σχετικά και με τον Ρίκον και με τον Τζον, όσον αφορά τη νομιμότητα, τη Νυχτερινή Φρουρά και τη διαθήκη του Ρομπ.
Οπότε, δεν επιμένω μιας και μία εκ των 2απόψεων θα επαληθευτεί μόνο όταν βγει ένα νέο βιβλίο.

Σχετικά με την τελευταία ερώτηση που έκανες, είναι πλήρης διαστρέβλωση των λόγων μου. Αφενός, στην προκειμένη το κείμενο δίνει μια πολύ κατανοητή και λογική (για μένα τουλάχιστον) εξήγηση για την παρουσία των δύο εκεί, χωρίς να αφήνει ίχνος παρερμηνείας ή κρυφής ατζέντας.
Αφετέρου, σ' έχω δει να σχολιάζεις σε άλλα θέματα και να δείχνεις ιδιαίτερη επιμονή επειδή η άποψή σου αποδεικνύεται από το κείμενο ενώ ο αντίλογος δεν έχει να προσφέρει αποσπάσματα από τα βιβλία.
Άλλο είναι να αμφισβητούμε ένα, δύο πράγματα που ο ίδιος ο συγγραφέας μας “προτρέπει” να αμφισβητήσουμε και πάλι μέσα από το κείμενό του και άλλο να αμφισβητούμε ότι να ναι επειδή επιλέγουμε να το ερμηνεύσουμε διαφορετικά.

Αν κάνω λάθος ευχαρίστως να το παραδεχθώ, μόλις αποδειχθεί.
I will hear you say it! She was Elia of Dorne.
Reply

Messages In This Thread
Απ: Ποιος Είναι Ο Διάδοχος Του Σιδερένιου Θρόνου;! - by phoenix - 13-08-2015, 07:53 AM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 12 Guest(s)