[member=157]Σιέρα[/member]
Βρήκα το απόσπασμα στο βιβλίο. Στο Γουίντερφελ είδε πρώτη φορά τον Τζον η Κατ. Τουλάχιστον έτσι το καταλαβαίνω εγώ.
Μπορεί ενδεχομένως ο Νεντ να πήγε και να την πήρε από το Ρίβερραν, αλλά δεν είχε τον Τζον μαζί του, τον είχε στείλει/πάει ο ίδιος ήδη στο Γουίντερφελ. Οπότε δεν είπες κάτι λάθος, απλά με μπέρδεψε εκείνο το "στην πορεία" που έγραψες και κατάλαβα λάθος.
Βρήκα το απόσπασμα στο βιβλίο. Στο Γουίντερφελ είδε πρώτη φορά τον Τζον η Κατ. Τουλάχιστον έτσι το καταλαβαίνω εγώ.
Quote:Εκείνος όμως έκανε κάτι παραπάνω. Οι Σταρκ δε μοιάζουν με τους άλλους άντρες. Ο Νεντ έφερε μαζί του το παιδί και το αποκαλούσε «γιε μου» μπροστά στα μάτια όλου του βορρά. Όταν κάποτε ο πόλεμος τελείωσε και η Κάτλυν ανέβηκε στο Γουίντερφελ, ο Τζον και η παραμάνα του είχαν εγκατασταθεί ήδη εκεί. - Το Παιχνίδι του Στέμματος/Κάτλυν
Μπορεί ενδεχομένως ο Νεντ να πήγε και να την πήρε από το Ρίβερραν, αλλά δεν είχε τον Τζον μαζί του, τον είχε στείλει/πάει ο ίδιος ήδη στο Γουίντερφελ. Οπότε δεν είπες κάτι λάθος, απλά με μπέρδεψε εκείνο το "στην πορεία" που έγραψες και κατάλαβα λάθος.