18-08-2015, 07:13 PM
(18-08-2015, 05:11 PM)Alysanne Targaryen link Wrote: Βασικά ο Τζ.Ρ.Ρ.Μ είπε ότι οι Ντέυν δεν συγκενεύουν με τους Ταργκάρυεν (γι' αυτό μερικοί από αυτούς έχουν μαύρα μαλλιά και όχι ασημένια). Είπε επίσης πως η Ελίζαμπεθ Τέιλορ είχε μοβ μάτια κι ωστόσο δεν ήταν Βαλυριανής καταγωγής (απ' όσο ξέρει). Αυτό θα συμβαίνει και με τους Ντέυν.Όχι ακριβώς. Είναι ότι οι Dayne δεν είναι Valyrian. Κάποιος μπορεί να είναι Valyrian χωρίς να έχει δεσμούς αίματος με τους Targ.
(18-08-2015, 05:11 PM)Alysanne Targaryen link Wrote: Η όλη θεωρία Ρ+Λ=Τζ βασίζεται στο ότι ο Νεντ δεν θα απατούσε τη γυναίκα του[color=orange][size=12pt][font=comic sans ms] Ναι ε? Γιατί εγώ εδώ και 3 χρόνια που ασχολούμαι με τα φόρουμ του ASOIAF ΠΟΤΕ δεν έχω δει κάτι τέτοιο.
(18-08-2015, 05:11 PM)Alysanne Targaryen link Wrote: μου φαίνεται λίγο φθηνό στο τέλος να μάθουμε ότι δεν είναι ο μπαμπάς του Τζον, αλλά όντως πήγε με την Ασάρα.[color=orange][size=12pt][font=comic sans ms]Δεν μπορώ να καταλάβω πως φτάνεις σε αυτό το συμπέρασμα.
(18-08-2015, 05:11 PM)Alysanne Targaryen link Wrote: Γενικά νομίζω ο Νεντ να πήγε με κορίτσι με το οποίο δεν ήταν παντρεμένος (θεωρείται ατίμωση να χάσει μια γυναίκα την παρθενιά της από κάποιον που δεν είναι ο άντρας της) είναι τόσο πιθανό όσο να απάτησε την Κατ.[color=orange][size=12pt][font=comic sans ms]Αυτό είναι το θέμα της θεωρίας. Ο Ned θα την παντρεύονταν και εξαναγκάστηκε να παντρευτεί την Cat.
Όσο για το τι θεωρείται ατίμωση πρώτων θυμήσου ότι η Ashara ήταν από το Dorne και δεύτερων ότι αν υπήρχε αρραβώνας δεν υπάρχει κάτι τέτοιο.
Επίσης θυμήσου ότι ο Ned που γνωρίζουμε δεν είναι ο Ned της επανάστασης. Κατά την γνώμη μου το συμβάν με την Ashara είναι ο λόγος που ο Ned έγινε τόσο στενόμυαλος και προσκολλημένος σε μια ψευδή ιδέα τιμής ειδικά άμα θυμηθείς για τις "broken promises".
Niemand ist eine größerer Feind als der seinem wohltäter gegenüber undankbare~Unknown.