18-08-2015, 08:10 PM
(18-08-2015, 05:11 PM)Alysanne Targaryen link Wrote: Βασικά ο Τζ.Ρ.Ρ.Μ είπε ότι οι Ντέυν δεν συγκενεύουν με τους Ταργκάρυεν (γι' αυτό μερικοί από αυτούς έχουν μαύρα μαλλιά και όχι ασημένια). Είπε επίσης πως η Ελίζαμπεθ Τέιλορ είχε μοβ μάτια κι ωστόσο δεν ήταν Βαλυριανής καταγωγής (απ' όσο ξέρει). Αυτό θα συμβαίνει και με τους Ντέυν.
Επίσης δεν νομίζω ότι η Αλλύρια είναι κόρη της Ασάρα και του Νεντ. Η όλη θεωρία Ρ+Λ=Τζ βασίζεται στο ότι ο Νεντ δεν θα απατούσε τη γυναίκα του, μου φαίνεται λίγο φθηνό στο τέλος να μάθουμε ότι δεν είναι ο μπαμπάς του Τζον, αλλά όντως πήγε με την Ασάρα. Γενικά νομίζω ο Νεντ να πήγε με κορίτσι με το οποίο δεν ήταν παντρεμένος (θεωρείται ατίμωση να χάσει μια γυναίκα την παρθενιά της από κάποιον που δεν είναι ο άντρας της) είναι τόσο πιθανό όσο να απάτησε την Κατ.
Συμφωνω!
Ο Νεντ καλα καλα δεν ειχε θαρρος να μιλησει με την Ασαρα, επενεβη ο Μπραντον για να χορεψει μαζι της, και θα προχωρουσε και στο υπερτατο βημα να κοιμηθει μαζι της; Ο Νεντ που ξερουμε; Να κοιμηθει εκτος γαμου και να ατιμασει την Ασαρα, αδελφη Βασιλικου Φρουρου και κολλητου του Πριγκηπα; Οχι, με τιποτα. Η τιμή και η ντροπη του δεν θα τον αφηναν να... λειτουργησει. Αντιθετως, ο Μπραντον ητανε και θερμοαιμος και γκομενιαρης και δεν ειχε κανεναν ενδοιασμο να κοιμαται με παρθενες, το αντιθετο μαλιστα. Αρα... ποιος Σταρκ ειναι πιο πιθανο να αφησε εγκυο την Ασαρα; "Μωρό μου, χορεψες με το λυκακι. Έλα τωρα να σου δειξω τις φιγουρες του μεγάλου λυκου.." Εαν εζησε η κορη και ειναι η Αλλυρια, τοτε ειναι κορη του Μπραντον.
Και για να επιστρεψουμε στα περι Οικου Ντέυν... Η Αυγη ειναι ακομη στο Σταρφωλ, ε; Εκει που την επεστρεψε ο Νεντ. Χμμμ...
Promise me, Ned...