Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ned, Ashara και σπασμένες υποσχέσεις.
Από την στιγμή που διάβασα για τις broken promises του Ned μου ήρθε στο μυαλό το HarrenHal. Η θεωρεία μου είναι ότι η Ashara και ο Ned είχαν αρραβωνιαστεί μυστικά στο HarrenHal αλλά όταν ήταν να το επισημοποιήσουν ξέσπασε ο πόλεμος και ο Ned εξαναγκάστηκε να παντρευτεί την Cat. Έτσι έσπασε τις υποσχέσεις που είχε δώσει στην Ashara. Αλλά δεν την άφησε απλώς. Σύμφωνα με την θεωρεία μου η Ashara έμεινε έγκυος από αυτόν τον αρραβώνα με τον Ned και γέννησε την Allyria την όποια όμως η μητέρα της Ashara εμφάνισε ως κόρη. Μπορεί κάποιος να πει ότι ο Ned δεν είναι έτσι αλλά βλέποντας πως άνθρωποι που τον ήξεραν πίστεψαν την ιστορία του περί της γέννησης του Jon και καταλαβαίνοντας το απλοϊκό γεγονός ότι οι άνθρωποι αλλάζουν και ο Ned που βλέπουμε στο πρώτο βιβλίο κάνεις δεν λέει ότι ήταν ο ίδιος και ως έφηβος αλλά κάτι τον οδήγησε στο να γίνει ένας στενόμυαλος βλάκας προσκολλημένος σε μια ηλίθια ιδέα περί ηθικής και τιμής.

Το thread αυτό είναι για τον Ned και την Ashara, όχι για τον Brandon και την Ashara αλλά ούτε και για post τύπου «δεν το πιστεύω» κτλ. Αν κάποιος δεν συμφωνεί τότε μπορεί να φτιάξει το δικό του thread.
Niemand ist eine größerer Feind als der seinem wohltäter gegenüber undankbare~Unknown.
Reply

Messages In This Thread
Ned, Ashara και σπασμένες υποσχέσεις. - by jons spearwife - 19-08-2015, 02:17 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)