20-08-2015, 09:28 AM
(This post was last modified: 20-08-2015, 09:30 AM by SANDOR CLEGANE.)
Ένα + για τον τίτλο και θέμα που άνοιξες.
Μου αρέσει πολύ αυτή η προσέγγιση και θα ψάξω...
Τώρα βέβαια μπορεί να "ανοίξει" άλλο θέμα, γιατί μπορεί να είναι παραδεκτό από όλους ενα πρόσωπο πχ Βουνό αλλά για άλλο πρόσωπο υπάρχει διχογνωμία πχ Μικροδάχτυλος.
Νομίζω όμως ότι στο συγκεκριμένο θέμα μπορεί να γράψει κάποιος αυτό που πιστεύει κι όχι ό,τι ισχύει για τους περισσότερους για πχ ας πούμε ότι αντιπαθούσα το Νεντ, δε θα ξεκινούσε πόλεμος στο φόρουμ, έτσι;
Βέβαια νομίζω ότι θα μπορούσα και να σχολιάσω κάποια όπως :
ή
Ας πάρω ... τον
- Γουώλτερ Φρέυ : φρόντιζε το μέλλον των παιδιών του (οκ, μπορεί κάποιος να γελάσει), για παράδειγμα δεν τσιγκουνεύτηκε να παντρέψει μια ευτραφούλα εγγονή του και να πληρώσει στο άνδρα της, ως προίκα, το βάρος της σε χρυσάφι .
- Μπέιλον Γκρέιτζόυ : το να κρατάει το θρόνο του με ηγεμονική δυναμικότητα σε συστάδα νησιών με ιδιότροπο και πολεμόχαρο λαό.
-
(αυτό το πήρα ως ιδέα από
- θα βρω κι άλλα...
Μου αρέσει πολύ αυτή η προσέγγιση και θα ψάξω...
Τώρα βέβαια μπορεί να "ανοίξει" άλλο θέμα, γιατί μπορεί να είναι παραδεκτό από όλους ενα πρόσωπο πχ Βουνό αλλά για άλλο πρόσωπο υπάρχει διχογνωμία πχ Μικροδάχτυλος.
Νομίζω όμως ότι στο συγκεκριμένο θέμα μπορεί να γράψει κάποιος αυτό που πιστεύει κι όχι ό,τι ισχύει για τους περισσότερους για πχ ας πούμε ότι αντιπαθούσα το Νεντ, δε θα ξεκινούσε πόλεμος στο φόρουμ, έτσι;
Βέβαια νομίζω ότι θα μπορούσα και να σχολιάσω κάποια όπως :
Quote: Ο Ράμσεϊ φροντίζει τα σκυλιά του.!! καλό!!
ή
Quote: Η Κάτλυν είναι πολύ όμορφη και αγαπάει τον Νεντ! (σε μένα άσχετα απ' το ρόλο της, τη θεωρούσα ως αποτυχία στο casting, δεν ξέρω την αντιπαθώ, αλλά το "όμορφη" είναι υπερβολή για μένα, αλλά και το "πολύ όμορφη" , ΟΚ, είναι όλα υποκειμενικά )
Ας πάρω ... τον
- Γουώλτερ Φρέυ : φρόντιζε το μέλλον των παιδιών του (οκ, μπορεί κάποιος να γελάσει), για παράδειγμα δεν τσιγκουνεύτηκε να παντρέψει μια ευτραφούλα εγγονή του και να πληρώσει στο άνδρα της, ως προίκα, το βάρος της σε χρυσάφι .
- Μπέιλον Γκρέιτζόυ : το να κρατάει το θρόνο του με ηγεμονική δυναμικότητα σε συστάδα νησιών με ιδιότροπο και πολεμόχαρο λαό.
-
Quote: Το Βουνό είναι... ψηλός.κι ότι είναι straight !! (φανταστείτε το αντίθετο !!! )
(αυτό το πήρα ως ιδέα από
Quote: Το αν ήταν ο Ραίγκαρ straightαπ' το τόπικ "Η γωνιά της Team!Rhaegar " )
- θα βρω κι άλλα...
A hound will die for you
but never lie to you
but never lie to you