Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Απαντήσεις του Μάρτιν σε Καυτές Ερωτήσεις
Ο Μάρτιν παραδοσιακά ποτέ δεν κατάφερε να πέσει μέσα στις ημερομηνίες και στο χρονικό πλαίσιο που όριζε για να τελειώσει τα βιβλία του. Το έχει παραδεχτεί και εκείνος πολλές φορές και αυτός ακριβώς είναι ο λόγος που αποφεύγει πλέον να δηλώσει πότε θα τελειώσει. Αυτό δεν νομίζω ότι σημαίνει ότι είναι ασυνεπής σε ό, τι κι αν λέει. Για μένα ή είπε ότι γράφει και τα δύο μαζί ή δεν το είπε. Απ' ό, τι έχω προσέξει γενικώς είναι πολύ προσεκτικός σε όσα λέει όλα αυτά τα χρόνια. Όταν δεν θέλει να αποκαλύψει κάτι, δεν του το παίρνεις με τίποτα και όταν αποφασίζει να το αποκαλύψει, το κάνει. Δεν έχει τύχει να πέσει στην αντίληψή μου μέχρι τώρα να έχει πει κάτι δημοσίως κι έπειτα να "τα στρίβει". Αν όντως το είχε πει ότι γράφει δύο βιβλία μαζί, θεωρώ ότι δεν θα είχε λόγο να το πάρει πίσω μέσα σε δύο μέρες γιατί ήταν μια δημόσια δήλωσή του και θα κινδύνευε να εκτεθεί.

Αυτή τουλάχιστον είναι η δική μου άποψη. Θεωρώ ότι ίσως ο χρήστης που τουίταρε τη συγκεκριμένη δήλωση να έκανε λάθος για οποιοδήποτε λόγο.
[Image: tumblr_o93djqxP231rg4myfo1_500.gif]
Reply

Messages In This Thread
Απ: Απαντήσεις του Μάρτιν σε Καυτές Ερωτήσεις - by nirne - 01-09-2015, 03:57 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 12 Guest(s)