26-08-2015, 01:26 PM
(This post was last modified: 26-08-2015, 01:29 PM by Tywin Lannister.)
[size=1em]Γενικά σαν ονόματα, μου άρεσαν πάντα τα "combo" και τα εξωτικά ονόματα.
Ακόμα και όταν συνοδεύονται από τίτλους.
Ζάρο Ζόαν Ντάξος
Χίζνταρ Ζο Λόρακ
Ζάκεν Χ'γκαρ
Όμπερυν Νύμερος Μαρτέλ (ειδικά όταν έχει το Νύμερος)
Μπέρικ Ντοντάρριον
και από πιο απλά,
Τάιγουιν Λάννιστερ
Μπαράθηον, με οποιοδήποτε μικρό από πίσω, το επώνυμο είναι απλά κορυφαίο.
Επίσης, λίγο εκτός θέματος, αλλά θα αναφέρω και 2 κορυφαία ονόματα που έχω συναντήσει από μια άλλη σειρά βιβλίων.
Durzo Blint (Ντούρζο Βλιντ) και Acaleus Thorne (Ακάλιους Θορν), πρόκειται για τον ίδιο άνθρωπο, από την σειρά βιβλίων 'The Night Angel".
Συγκεκριμένα το Ντούρζο απλά το ερωτεύτηκα, και το χρησιμοποιώ έκτοτε σε όλα τα games που παίζω.
Και τέλος, έτσι απλά για να γελάσουμε, ένα ακόμα όνομα (του ίδιου ανθρώπου) :
Dehvirahaman ko Bruhmaeziwakazari (Ντεβιράχαμαν κο Μπρουχμαεζιγουακαζάρι) το οποίο και ξέρω απέξω [/size] (rofl) (rofl) (rofl)
Ακόμα και όταν συνοδεύονται από τίτλους.
Ζάρο Ζόαν Ντάξος
Χίζνταρ Ζο Λόρακ
Ζάκεν Χ'γκαρ
Όμπερυν Νύμερος Μαρτέλ (ειδικά όταν έχει το Νύμερος)
Μπέρικ Ντοντάρριον
και από πιο απλά,
Τάιγουιν Λάννιστερ
Μπαράθηον, με οποιοδήποτε μικρό από πίσω, το επώνυμο είναι απλά κορυφαίο.
Επίσης, λίγο εκτός θέματος, αλλά θα αναφέρω και 2 κορυφαία ονόματα που έχω συναντήσει από μια άλλη σειρά βιβλίων.
Durzo Blint (Ντούρζο Βλιντ) και Acaleus Thorne (Ακάλιους Θορν), πρόκειται για τον ίδιο άνθρωπο, από την σειρά βιβλίων 'The Night Angel".
Συγκεκριμένα το Ντούρζο απλά το ερωτεύτηκα, και το χρησιμοποιώ έκτοτε σε όλα τα games που παίζω.
Και τέλος, έτσι απλά για να γελάσουμε, ένα ακόμα όνομα (του ίδιου ανθρώπου) :
Dehvirahaman ko Bruhmaeziwakazari (Ντεβιράχαμαν κο Μπρουχμαεζιγουακαζάρι) το οποίο και ξέρω απέξω [/size] (rofl) (rofl) (rofl)
Owner & Administrator