30-08-2015, 04:24 PM
Ευχαριστούμε nirne για την ενημέρωση!
- Ο Μάρτιν γράφει τα δύο τελευταία βιβλία αυτή τη στιγμή- άρα αυτό σημαίνει ότι θα περάσει λίγο χρονικό διάστημα μέχρι να εκδοθεί το 8ο?
- Χαρακτήρες που είναι νεκροί στην τηλεοπτική σειρά θα είναι ζωντανοί μέχρι το τέλος των βιβλίων- Θυμάμαι πως όταν σκότωσαν τον Μαγκο νομίζω, ο Μάρτιν είπε ότι θα έχει σημαντικό ρόλο στα βιβλία.
- Δεν υπάρχει σύστημα μαγείας στο Γουέστερος-οκ
- Δεν υπάρχει αστρονομικό σύστημα στον κόσμο του-οκ
- Το ΗΒΟ πιέζει τον Μάρτιν να πάει στα Emmy-άσπλαχνοι
- Υπάρχουν δεινόσαυροι στον κόσμο του ASoIaF-στο Έσσος νομίζω ότι υπάρχει βελοσιράπτορας
- "Υπάρχει αρκετό κομμένο υλικό που έχει γραφτεί ώστε να μπορούσε να γραφτεί ένα ολόκληρο βιβλίο"-Ήδη από το 2007 γνωρίζαμε ότι έχει αφαιρέσει κεφάλαια, όπως την συνάντηση Τύριον με τον Σαβανωμένο Άρχοντα
- "Ξέρω ποιος πρόκειται να καθίσει στο Σιδερένιο Θρόνο στο τέλος"-Ο Τζέιμυ? ]
- Ο Μάρτιν ποτέ δεν θα γυρίσει να διορθώσει κάποια πράγματα στον κόσμο του ASoIaF-αρκεί να μην επαναλάβει τα παλαιά λάθη
- Φαντάζεται τους χαρακτήρες των βιβλίων όταν γράφει κι όχι τους χαρακτήρες της τηλεοπτικής σειράς-προφανώς
- "Ο Τύριον του Πίτερ Ντίνκλεϊτζ δεν έχει καμιά σχέση με τον Τύριον των βιβλίων"-προφανώς (wasntme)
- Ο Μάρτιν δεν είναι απόλυτα ικανοποιημένος με την τηλεοπτική σειρά-εαν έλεγε το αντίθετο θα με απογοήτευε
He was sick of it, sick of lords and lies, sick of his father, his sister, sick of the whole bloody business.