09-09-2015, 06:23 PM
(This post was last modified: 09-09-2015, 06:26 PM by SANDOR CLEGANE.)
Quote: Για να είμαι ειλικρινής, πρόσφατα σκεφτόμουν να συντάξω μια ανάρτηση-αφιέρωμα σε κάποιους χαρακτήρες, και ανάμεσα τους συγκαταλέγονται ο Sandor και η Brienne. Ίσως μάλιστα να το επιχειρήσω κάποια στιγμή, ώστε να σε πείσω να μεταβάλεις γνώμη για την Brienne.Πάρα πολύ καλή ιδέα (clap) !
- Η "κακή" μου γνώμη-διάθεση είναι για την τηλεοπτική Μπριέν, αν και νομίζω ότι ως casting την πέτυχαν.
- Για τα κεφάλαια της Μπριεν με τον Σέπτον Μπ. ( για να μη γυρνάω σελ. να βρω ακριβώς το όνομά του) , είχα γράψει , δε θυμάμαι σε ποιο τόπικ, αλλά αυτό που θυμάμαι είναι ότι είχα γράψει ότι μου έκανε εντύπωση που ο συγγραφέας είχε αφιερώσει 16 σελ. (νομίζω) σε ανούσια πράγματα - έτσι είχα εκτιμήσει κι είχα επίσης ρωτήσει πόσο σημαντικός ήταν ο πόλεμος της Δεκάρας, τον οποίο ανέφερε συνέχεια, και μήπως τελικά είναι όλα αυτά τα "ανούσια" ένα κλειδί για την ιστορία;
Επίσης σε ένα άλλο τόπικ είχε γραφτεί ότι ίσως ο Ραίγκαρ ήταν ο ηγούμενος στην Ήσυχη Νήσο , δεν το ενστερνίζομαι, αλλά σίγουρα κάτι παίζει εκεί.
Για Σάντορ και Μπριεν θα γράψω όταν ξεκινήσεις το τόπικ.
A hound will die for you
but never lie to you
but never lie to you