Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Οίκος των Αθανάτων-Τα οράματα της Νταινέρυς
(03-10-2015, 06:48 AM)Σιέρα link Wrote: Υπάρχουν θεωρίες για το τί είναι το Τραγούδι του Πάγου και της Φωτιάς ή τί εννοουσε ο Ραίγκαρ?
Από ότι θυμάμαι ούτε ο Τζόρα ούτε η Ντάνυ ήξεραν τι σημαίνει.

Αν και προσωπικά δεν τις γνωρίζω, λογικά θα υπάρχουν θεωρίες για το Τραγούδι της Φωτιάς και του Πάγου. Νομίζω, πάντως, ότι τα στοιχεία που έχουμε στα χέρια μας μέχρι στιγμής δεν μας επιτρέπουν να κατανοήσουμε τι ακριβώς εννοούσε ο Ραίγκαρ με αυτό.

(03-10-2015, 06:48 AM)Σιέρα link Wrote: ο Τζόρα για τον χρυσό-άλλωστε παραδέχεται ότι έλαβε το χρυσό του ευνούχου.

Είχα ξεχάσει αυτή τη μικρή λεπτομέρεια. Εφόσον παραδέχεται ο ίδιος ο Τζόρα το γεγονός ότι πήρε χρυσό από τον Βάρυς ως ανταμοιβή για τις υπηρεσίες του, τότε το πιθανότερο είναι ότι η προφητεία αναφέρεται στον Τζόρα.

(03-10-2015, 06:48 AM)Σιέρα link Wrote: Η τρίτη για την αγάπη, νομίζω ότι αφορά τον Τύριον. Θα συμμαχήσει με την Νταινέρυς, θα επιστρέψουν στο Γουέστερος για να εκδικηθούν και όταν συλλάβουν τον Τζέιμυ, ο Τύριον θα τον προστατέψει από την οργή της.

Ενδιαφέρουσα σκέψη. Αν και η Νταινέρυς δεν βρίσκεται ακόμα στο Γουέστερος και η εξέλιξη αυτή φαντάζει ως ένα μακρινό γεγονός, θα μπορούσε να συμβεί άνετα.

(03-10-2015, 06:48 AM)Σιέρα link Wrote: Η Νταινέρυς έχει προδοθεί αρκετές φορες, πχ ο Μπεν , αλλά νομίζω ότι οι τρεις προδοσίες είναι πολύ σημαντικές και από άτομα που η Νταινέρυς εκτιμάει, σέβεται και βασίζεται σε αυτά.

Συμφωνώ, η προφητεία περί των προδοσιών θα πρέπει να αναφερέται σε άτομα που έχουν μια ιδιαίτερη σχέση με την Νταινέρυς και σημαίνουν πολλά για εκείνη.
“The bleeding star bespoke the end. These are the last days, when the world shall be broken and remade. A new god shall be born from the graves and charnel pits.”
Reply

Messages In This Thread
Απ: Απ: Οίκος των Αθανάτων-Τα οράματα της Νταινέρυς - by odykal - 03-10-2015, 05:27 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)