05-10-2015, 05:40 PM
(This post was last modified: 05-10-2015, 05:42 PM by SANDOR CLEGANE.)
[member=3233]Alysanne Targaryen[/member] ,
για
γιατί αρχικά "κουφάθηκα" (στα μάτια) κι αναρωτήθηκα πότε είχαμε έλληνα ηθοποιό ! (ολα αυτά βέβαια για κλάσματα δ'λέπτων - ξέρεις
κάποιες στιγμές η διαύγεια πνεύματος δεν είναι και στα hight της) .
[member=157]Σιέρα[/member] ,
σίγουρα θα τη δω και για το λόγο ότι μου κίνησε το ενδιαφέρον ,
αλλά και για να αλλάξω την γνώμη μου για τον ηθοποιό του Λίτλφίνγκερ (διότι θέλω δεν θέλω μέχρι τώρα ειναι στους χαρακτήρες που αντιπαθώ {άνω τελεια} και τον ενσαρκώνει αυτός. Βέβαια, αν βλέπαμε το έργο απ' τη δική του μεριά είτε ως ήρωα είτε ως αντιήρωα , σίγουρα θα είχα ή είχαμε άλλη γνώμη αλλά και συμπάθεια )
Επίσης, προχθές που έδειξε τη Νάρνια στην tv, παρότι έχω το dvd, πρόσεξα ότι παίζει, τον "Αη-Βασίλη" , ο Τζέορ Μόρμοντ ( ο τέως LC του CastleBlack )
για
Quote: Στάθης Μπαράθηςεννοείς Στάνις Μπαράθυον έτσι; όπως λέμε Τράπεζα Πυρετός; ! ,
γιατί αρχικά "κουφάθηκα" (στα μάτια) κι αναρωτήθηκα πότε είχαμε έλληνα ηθοποιό ! (ολα αυτά βέβαια για κλάσματα δ'λέπτων - ξέρεις
κάποιες στιγμές η διαύγεια πνεύματος δεν είναι και στα hight της) .
[member=157]Σιέρα[/member] ,
σίγουρα θα τη δω και για το λόγο ότι μου κίνησε το ενδιαφέρον ,
αλλά και για να αλλάξω την γνώμη μου για τον ηθοποιό του Λίτλφίνγκερ (διότι θέλω δεν θέλω μέχρι τώρα ειναι στους χαρακτήρες που αντιπαθώ {άνω τελεια} και τον ενσαρκώνει αυτός. Βέβαια, αν βλέπαμε το έργο απ' τη δική του μεριά είτε ως ήρωα είτε ως αντιήρωα , σίγουρα θα είχα ή είχαμε άλλη γνώμη αλλά και συμπάθεια )
Επίσης, προχθές που έδειξε τη Νάρνια στην tv, παρότι έχω το dvd, πρόσεξα ότι παίζει, τον "Αη-Βασίλη" , ο Τζέορ Μόρμοντ ( ο τέως LC του CastleBlack )
A hound will die for you
but never lie to you
but never lie to you