Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Αγαπημένοι Χαρακτήρες από Κάθε Μεγάλο Οίκο
Με βοήθεια απ' το Wiki :
-  Άμπερ:  Τζον Άμπερ 
- Όουκχαρτ :  Άρυς Όουκχαρτ
- Γκρέιτζοϋ :  Βικτάριον Γκρέιτζοϋ ,    Άσα Γκρέιτζοϋ  , ο θέιος της στο Μεγάλο Γουίκ (βαριέμαι να ψάχνω τ' όνομα)
- Κλέγκεϊν : Σάντορ Κλέγκεϊν 
- Λάννιστερ :  Τάιγουιν Λάννιστερ ,  Τζοάννα Λάννιστερ,  Κήβαν Λάννιστερ ,  Τζέννα Λάννιστερ,  Τζέιμι Λάννιστερ ,
                      Τόμμεν Μπαράθηον ( Λάννιστερ ) & Μυρσέλλα Μπαράθηον  ( Λάννιστερ ) ,  Τύριον Λάννιστερ
- Μάντερλυ :  Γουάιμαν Μάντερλυ  , Γουίλλα Μάντερλυ
- Μόρμοντ :  Τζήορ Μόρμοντ ,  Τζόρα Μόρμοντ (αν και τελευταία μου τη "σπάει" ) ,  Μέετζ Μόρμοντ, Ντέισυ Μόρμοντ, Αλυσάννη Μόρμοντ 
- Μαρτέλ:  Ντόραν Μαρτέλ (σιγά σιγά άρχισα να τον συμπαθώ και μπορεί και το ανάποδο στο μέλλον) , Αριάν Μαρτέλ ,
                  Όμπερυν Μαρτέλ 
"Μαρτέλ" ;  Γκέρρις Ντρίνκγουοτερ , Άρτσιμαλντ Άιρονγουντ,  Ελλάρια Σαντ ,  Άρηο Χότα 
- Μπαράθηον :  Ρόμπερτ Μπαράθηον , Ρένλυ Μπαράθηον,  Στάννις Μπαράθηον  ( 50% μ' αρέσει - 50% δε μ' αρέσει, χωρίς να μπορώ να πω ούτε το ένα ούτε ρο άλλο)  , Σιρήν Μπαράθηον     
" Μπαράθηον " :  Μύα Στόουν ,  Τζέντρυ (έχω την εντύπωση ότι μου άρεσε ο τηλεοπτικος  ενώ ο  των βιβλίων μ' άφησε ελαφρώς αδιάφορο)
- Ντοντάρριον : Μπέρικ Ντοντάρριον
- Τάλλυ :  Μπρύντεν Τάλλυ  ,  Έντμιουρ Τάλλυ (οκ, είναι καλό παιδί)
- Πέυν :  Ίλυν Πέυν, Πόντρικ Πέυν
- Σέλμυ :  Μπάρρισταν Σέλμυ 
- Σήγουορθ :  Ντέιβος Σήγουορθ 
-  Σταρκ : όλοι κι ο Σνόου,  αλλά αν διάλεγα έναν :
Show Content
- Τάρλυ :  (ποιος άλλος; !! ) Σάμγουελ Τάρλυ  ο κίλλερ
- Ταργκάρυεν (παρακάτω δε γράφω - "βαρέθηκα" ) : Νταινέρυς Ταργκάρυεν (αλλά γιατί τελευταία δεν την πολυπάω;...) ,  Μέιστερ Αίμον

Show Content

Φυσικά δεν τους "πάω" όλους το ίδιο  αλλά τους έβαλα εδώ λόγω συμπάθειας ας πούμε  κι υπάρχουν άλλοι χαρακτήρες που δεν ανέφερα.
Δική μου γνώμη κι άποψη φυσικά είναι ότι  όπως στο Lord of the Rings ,  ο κρυφός αλλά πραγματικός ήρωας είναι ο Σαμ  έτσι κι εδώ ποντάρω στον Σαμ  του Μάρτιν ... 

Τροπ/ση:  Επιτέλους μετά από  καμιά δέκα (και βάλε) τροπ/σεις , τελείωσα με τις εικόνες στο spoiler!
A hound will die for you
  but never lie to you
Reply

Messages In This Thread
Απ: Αγαπημέν - by SANDOR CLEGANE - 19-01-2016, 01:12 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)