20-04-2016, 11:56 AM
(This post was last modified: 20-04-2016, 12:11 PM by SANDOR CLEGANE.)
[member=396]arwyn[/member] ,
(τώρα μπήκα για να δω τα βιντεάκι ασου)
σταμάτησα στο πρώτο και στα πρώτα 10'' , γιατί ... αντέδρασα μεγαλοφώνως !! Φοβερό !! και σου (σας) γράφω (ας γράψω στα αγγλικά) σε real time την αντίδρασή μου. (έτσι παρατείνω την "αγωνία" μου ... )
Και τώρα ας απολαύσω τη συνέχεια ...
από τροπ/σεις:
ΥΓ: την απόλαυσα τη συνέχεια !
ΥΓ2 : Πολύ καλό και το 2ο , δίνουν μια νότα αποφόρτισης γενικότερα κι ειδικότερα και θα ήταν ωραίο να είχαμε κι άλλα τέτοια * .
* Φανταστείτε τι Φαν ήμουν για τους "χαμένους" ( τώρα τους λέω έτσι, κανονικά: "αγνοούμενοι- Lost " ) που είχα αγοράσει τον 1ο κύκλο και δεν είχαν ούτε τα γυρίσματα !! ( ΟΥ !! = γιούχα )
(τώρα μπήκα για να δω τα βιντεάκι ασου)
σταμάτησα στο πρώτο και στα πρώτα 10'' , γιατί ... αντέδρασα μεγαλοφώνως !! Φοβερό !! και σου (σας) γράφω (ας γράψω στα αγγλικά) σε real time την αντίδρασή μου. (έτσι παρατείνω την "αγωνία" μου ... )
Και τώρα ας απολαύσω τη συνέχεια ...
από τροπ/σεις:
ΥΓ: την απόλαυσα τη συνέχεια !
Quote: παρασιτα αλα VHS βιντεοκασετα!Νοσταλγώ κι εγώ όμως και διερωτώμαι αλλά πιο πολύ εύχομαι (πώς λέμε στον Αη-Βασίλη) να παίζουν οι βιντεοκασέτες μου! - φοβάμαι να κοιτάξω, για τις οικογενειακές, και μάθω ότι δεν ... - οι κασέτες μουσικής, που έχω, δεν παίζουν ουτε "κούκου" (sweat)
ΥΓ2 : Πολύ καλό και το 2ο , δίνουν μια νότα αποφόρτισης γενικότερα κι ειδικότερα και θα ήταν ωραίο να είχαμε κι άλλα τέτοια * .
* Φανταστείτε τι Φαν ήμουν για τους "χαμένους" ( τώρα τους λέω έτσι, κανονικά: "αγνοούμενοι- Lost " ) που είχα αγοράσει τον 1ο κύκλο και δεν είχαν ούτε τα γυρίσματα !! ( ΟΥ !! = γιούχα )
A hound will die for you
but never lie to you
but never lie to you