Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Brienne mets Sansa who becomes Lady stoneheart?
Λογικό είναι πριν γράψω (αν γράψω) είναι να ξαναδιαβάσω τα πριν. 
Μου έκανε εντύπωση που στη πρώτη μου τοποθέτηση δεν έγραψα (πριν ένα χρόνο περίπου)  καθόλου μα καθόλου για
" Brienne mets Sansa who becomes Lady stoneheart "  που ήταν καθαρά το θέμα κι απλώς έκανα μια υπόθεση για το τι μπορεί να γίνει με τη Σάνσα. 
Αφού κάθισα και σκέφτηκα λιγάκι το  "γιατί "  (εδώ τώρα θα μπορούσα να γράψω  στο νέο θρεντ  " εδώ γκρινιάζουμε ... "  ) βρήκα μάλλον την απάντηση:
Έτσι κι αλλιώς δε "πήγαινα"  την Κάτλυν  αλλά  ξενέρωσα εντελώς  ως κι εκνευρίστηκα όταν διάβασα ότι η Κάτλυν έγινε  Lady stoneheart  (κι αυτό δε μ' αρέσει στον κόσμο του Μάρτιν ,  οι νεκραναστάσεις,  και δεν περιμένω τον Τζον νεκραναστημένο αλλά  ζωντανό λίγο πριν το θάνατο  * ) .
Έτσι στο μυαλό μου έχω διαγράψει (κάτι σαν delete)  τη Σκληρόκαρδη ,  πόσο μάλλον που  κάνει ό,τι κάνει  (γενικά  δε μ' αρέσει η εκδίκηση  και πόσο μάλλον  - ξανά η ίδια έκφραση -  στον καημένο Πόντρικ , Μπριέν  και πιθανόν στον Τζέιμι ) . 

τροπ/ση 
*  αν και στο βιβλίο στο οποίο μας "αποχαιρέτησε"  στον πρόλογο μιλούσε για "γουαργκ" ,  οπότε νομίζω  ότι
    κάτι τέτοιο θα παιχτεί  - ελπίζω ότι αν γίνει έτσι  (γουαργκ)  θα είναι κάτι σαν "κώμα"  κι όχι νεκρός
A hound will die for you
  but never lie to you
Reply

Messages In This Thread
Απ: Brienne mets Sansa who becomes Lady stoneheart? - by SANDOR CLEGANE - 24-04-2016, 07:17 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)