25-04-2016, 01:41 PM
(This post was last modified: 25-04-2016, 01:50 PM by SANDOR CLEGANE.)
[member=3233]Alysanne Targaryen[/member] ,
τι μου θύμισες!!!
Μου θύμισες ότι ξέχασα στο προηγούμενό μου να γράψω για Νταινέρις (καλά καλά , μη βαράς, ήθελα να κάνω τροπ/ση αλλά θα έγραφα κάτι σε συνέχεια απ' το δικο σου, οπότε γράφω νέο ) :
- Για Νταινέρις, μου φάνηκε ότι έδειξε το αναμενόμενο, " μόνο που ρε γλυκιά μου μαζόχα , Ντάνυ, έκανες τόσο δρόμο πεζή κι όλα τ' άλλα για να πεις αυτά που είπες (Καλήσι , κ.α.) στο τέλος !!! "
από Alysanne Targaryen :
δεν έχει πια [member=2123][/member]...σι " ( κλαψ ) (Τι μόνο ο Καλ Ντρόγκο ήταν ποιητής
τι μου θύμισες!!!
Μου θύμισες ότι ξέχασα στο προηγούμενό μου να γράψω για Νταινέρις (καλά καλά , μη βαράς, ήθελα να κάνω τροπ/ση αλλά θα έγραφα κάτι σε συνέχεια απ' το δικο σου, οπότε γράφω νέο ) :
- Για Νταινέρις, μου φάνηκε ότι έδειξε το αναμενόμενο, " μόνο που ρε γλυκιά μου μαζόχα , Ντάνυ, έκανες τόσο δρόμο πεζή κι όλα τ' άλλα για να πεις αυτά που είπες (Καλήσι , κ.α.) στο τέλος !!! "
από Alysanne Targaryen :
Quote: Και ο διάλογος των Ντοθράκι... τι να πω. Από πότε οι Ντοθράκι ζητάνε άδεια από τον Καλ για να βιάσουν μια μη-Ντοθράκι γυναίκα;Πάντως ο Καλ Μόρο το ξεκαθάρισε : " Αυτή είναι Καλήσι ,
δεν έχει πια [member=2123][/member]...σι " ( κλαψ ) (Τι μόνο ο Καλ Ντρόγκο ήταν ποιητής
A hound will die for you
but never lie to you
but never lie to you