Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Spoilers] - Επεισόδιο 2ο - Home
Καλώς το το αγόρι μας, καλώς την τη χαρά μας!!! Για να είμαι ειλικρινής περίμενα να ξαναδούμε Τζον στο επόμενο επεισόδιο το 3ο αλλά καθόλου δε με χάλασε!!! Θα προτιμούσα βέβαια την ανάσταση μέσα από τις φλόγες αλλά όπως και να έχει επιτέλους είναι πίσω μαζί μας! Επειδή φαινόταν πως εκεί πήγαινε το θέμα στο τέλος περίμενα καρφωμένη στα μάτια του, μην τυχόν και τα ανοίξει και τα δούμε γαλάζια οπότε με το που είδα τα σκούρα τα τσακίρικα πήρα τα πάνω μου!!! Παραθέτω βιντεάκι με Lie detector πριν συνεχίσω να σχολιάζω το επεισόδιο! https://www.youtube.com/watch?v=VtfbVOme-eM

Τη σφαγή Ρους δεν την περίμενα ............. θεωρούσα πως θα τον τελείωναν αυτή τη σεζόν αλλά σε μια μάχη ή μονομαχία, όχι έτσι ............ με τον Ράμσευ δεν μου κάνει τίποτα εντύπωση, η Γουάλντα ήταν τελειωμένη υπόθεση και φυσικά θα την ξέκανε με σιχαμερό τρόπο, τι περιμέναμε να της δώσει γάλα παπαρούνας και να φύγει ήρεμα κι ήσυχα???

Ο Θήον του πρώτου επεισοδίου μου έμοιαζε πιο αποφασισμένος ........ σε αυτό το επεισόδιο έμοιαζε χαμένος, ίσως στις αναμνήσεις του, ίσως του βγήκε όλη η απελπισία, έτοιμος να καταρρεύσει ήταν. Μακάρι να μπορέσει να φτάσει στην οικογένεια του αλλά γιατί κάτι μου λέει πως το τέλος του δε θα είναι αυτό?

Υπέροχη η σκηνή με τα Σταρκάκια κι εξαιρετικό παίξιμο από τον Μπραν, φυσικότατη η αντίδραση του να μη θέλει να εγκαταλείψει αυτό το όραμα, θεωρώ πως ο τίτλος του επεισοδίου είχε να κάνει και με αυτό όχι μόνο με το Home του Θήον αλλά και με το Home του Μπραν .......

Για τους Λάνιστερ δε θα σχολιάσω, ο βασιλιάς βουτυροχλεχλές, η πονεμένη μάνα κι ο αδελφός γκόμενος ............ τον Σπουργίτη πάντως θέλω να τον φάνε, τι αχώνευτος!

Δε μας εξηγούν γιατί ο Ντάβος καίγεται για τον Τζον ........... ο Γουν Γουν ξηγήθηκε ακριβώς όπως περίμενα και δεν ξέρω για σας αλλά ζητωκραύγαζα που έβαλαν τον Αλισερ στα μπουντρούμια, άι σιχτίρι παλιοβλαμμένε!!! Ωραία σαν στήσιμο η σκηνή με το πλύσιμο-ιεροτελεστία της Μελισάντρα στον Τζον αλλά μετά από τόσες ώρες πτώμα το αίμα του γιατί ακόμα έτρεχε ποτάμι με το που τον άγγιζε, λες κι ήταν τελείως φρέσκια η πληγή? Επίσης θα περίμενα τον Γκοστ ξύπνιο και να παρακολουθεί όχι να κοιμάται και ξαφνικά να ξυπνήσει μαζί με τον αφέντη του ..........

Περιμένω να δω περισσότερα από τους Σιδηρογέννητους. Όπως και με το ξύπνημα του Ντορν που λογικά θα περάσει σε επίθεση έτσι βλέπουμε και ξύπνημα Σιδηρογέννητων, άντε να δούμε αντιδράσεις!!!

Συμπερασματικά μου άρεσε πολύ! Καλά εμένα μου άρεσε και το πρώτο επεισόδιο χιχιχχιιιιιιιιιιιιιι  (rofl) Γιατί να είναι μόνο 10 επεισόδια στη σεζόν, δε χορταίνεται αυτή η σειρά ...........
Reply

Messages In This Thread
Απ: [Spoilers] - Επεισόδιο 2ο - Home - by Neige - 02-05-2016, 02:41 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 26 Guest(s)