23-05-2016, 12:30 PM
[member=3086]jermn[/member] Έχω την εντύπωση ότι ο Μπραν έβλεπε μια σκηνή από το παρελθόν.
Ο Βασιλιάς αισθάνθηκε την παρουσία του και τον άγγιξε.
Κατάλαβε ότι ο Μπραν βρίσκεται στην σπηλιά οπότε στο μέλλον πήγε να του επιτεθεί την στιγμή ακριβώς που ο Μπραν βρισκόταν στο όραμα άρα ήταν αδύναμος.
Τουλάχιστον αυτό κατάλαβα εγώ.
Υπάρχουν σίγουρα διαφορές με τον Βολντεμορτ, απλά το σκέφτηκα όταν ο [member=2941]dervil13[/member] ανέφερε τον Φρόντο.
Για τον Χόντορ υπάρχει μια ανάρτηση στο μπλογκ ενός συγγραφέα που αναφέρει την παρακάτω στιχομυθία με τον Μάρτιν:
Ο Βασιλιάς αισθάνθηκε την παρουσία του και τον άγγιξε.
Κατάλαβε ότι ο Μπραν βρίσκεται στην σπηλιά οπότε στο μέλλον πήγε να του επιτεθεί την στιγμή ακριβώς που ο Μπραν βρισκόταν στο όραμα άρα ήταν αδύναμος.
Τουλάχιστον αυτό κατάλαβα εγώ.
Υπάρχουν σίγουρα διαφορές με τον Βολντεμορτ, απλά το σκέφτηκα όταν ο [member=2941]dervil13[/member] ανέφερε τον Φρόντο.
Για τον Χόντορ υπάρχει μια ανάρτηση στο μπλογκ ενός συγγραφέα που αναφέρει την παρακάτω στιχομυθία με τον Μάρτιν:
Quote:Eγώ: Επιτέλους κατάλαβα γιατί έχεις ένα χαρακτήρα, που ονομάζεται “Hodor.”
Martin: Ο?
MeΕγώ: Σκεφτόμουν το σχόλιο σου, ότι ήθελες να γίνεις χειριστής ασανσέρ.Είναι ολοφάνερο ότι “Hodor” είναι συντόμευση για το “Hold the door.”
Martin: (γελώντας) Δεν ξέρεις πόσο κοντά στην αλήθεια είσαι!
He was sick of it, sick of lords and lies, sick of his father, his sister, sick of the whole bloody business.