[member=3008]WardenOfTheNorth1[/member] εμένα αυτή η σκηνή με έχει ψιλομπερδεύσει γιατί σκέφτομαι τον χρόνο σαν μια ευθεία γραμμή (παρόν τέρμα αριστερά και μέλλον τέρμα δεξιά). Αρκετοί απο την πρώτη στιγμή που βγήκε το επεισόδιο έχουν αρχήσει να σκέφτονται τον χρόνο σαν μια κυκλική και επαναλαμβανόμενη έννοια (με ακραίες θεωρίες ότι ο Bloodraven είναι ο Bran του μέλλοντος) ή υποστηρίζουν ότι ο Night King ήξερε ότι θα συμβεί αυτό αλλά περίμενε να σημαδευτεί ο Bran στο παρόν ώστε να μπορέσει να μπει στην σπηλιά,
Έχω αρχήσει να πιστεύω το 2ο (spoiler). Ενώ αυτό με τον Night King το αντιλαμβάνομαι, την σκηνή με τον Hodor δεν μπορώ να καταλάβω (πως δηλαδή ο Hodor τα έχει χάσει πριν τον κάνει γουαργκ ο Bran?)
Έχω αρχήσει να πιστεύω το 2ο (spoiler). Ενώ αυτό με τον Night King το αντιλαμβάνομαι, την σκηνή με τον Hodor δεν μπορώ να καταλάβω (πως δηλαδή ο Hodor τα έχει χάσει πριν τον κάνει γουαργκ ο Bran?)
“Your words will disappear. Your house will disappear. Your name will disappear. All memory of you will disappear.” The revenge of Sansa Stark.
"The last thing you're ever going to see is a Stark smiling down at you as you die." "Winter came for House Frey". The revenge of Arya Stark.
"The last thing you're ever going to see is a Stark smiling down at you as you die." "Winter came for House Frey". The revenge of Arya Stark.