28-05-2016, 02:46 PM
[member=376]Godric[/member] ,
Το 'χω διαβασει κι εγώ, δε θυμάμαι πού και βάσει αυτού συν μια θεωρία που λέει ότι ο Nigths King έγινε από Άλλους Λευκούς Οδοιπόρους (ότι ήταν αρχικά ο LC της Νυχτερινής Φρουράς) συν ότι δε μας λέει ξεκάθαρα ότι ήταν ο πρώτος , έτσι κι εγώ διερωτώμαι αν ήταν όντως ο πρώτος ή δημιουργήθηκαν πριν απ' αυτόν άλλοι Άλλοι ή οι Άλλοι προΰπήρχαν , γιατί όχι με τα Παιδιά του Δάσους.
Quote: ο ηθοποιός που παίζει τον άνθρωπο που έκαναν white walker τα Children, είναι αυτός που παίζει τον Nights King[member=2032]SANDOR CLEGANE[/member] (καλό !! στέλνω [member=2123][/member] στον εαυτό μου !! )
Quote: το δέντρο όπου δημιουργήθηκε Λευκός Οδοιπόρος; (δεν είμαστε 100% ότι ήταν ο πρώτος κι ότι δεν υπήρχαν άλλοι, αλλά το παίρνουμε έτσι ως δεδομένο ότι ήταν ο Πρώτος ) ;
Το 'χω διαβασει κι εγώ, δε θυμάμαι πού και βάσει αυτού συν μια θεωρία που λέει ότι ο Nigths King έγινε από Άλλους Λευκούς Οδοιπόρους (ότι ήταν αρχικά ο LC της Νυχτερινής Φρουράς) συν ότι δε μας λέει ξεκάθαρα ότι ήταν ο πρώτος , έτσι κι εγώ διερωτώμαι αν ήταν όντως ο πρώτος ή δημιουργήθηκαν πριν απ' αυτόν άλλοι Άλλοι ή οι Άλλοι προΰπήρχαν , γιατί όχι με τα Παιδιά του Δάσους.
A hound will die for you
but never lie to you
but never lie to you