Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Spoilers] - Επεισόδιο 5ο - The Door
Quote:Το 'χω διαβασει κι εγώ, δε θυμάμαι πού  και βάσει αυτού συν μια θεωρία που λέει ότι ο Nigths King  έγινε από Άλλους Λευκούς Οδοιπόρους (ότι ήταν αρχικά ο LC  της Νυχτερινής Φρουράς)  συν ότι δε μας λέει ξεκάθαρα ότι ήταν ο πρώτος ,  έτσι κι εγώ διερωτώμαι  αν ήταν όντως ο πρώτος ή δημιουργήθηκαν πριν απ' αυτόν άλλοι Άλλοι  ή οι Άλλοι  προΰπήρχαν , γιατί όχι με τα Παιδιά του Δάσους.

Νομίζω πως είναι κάτι σαν μύθος του Westeros σαν τα παραμύθια που έλεγε στην αρχή η Ναν...αλλά δεν ήταν τελικά παραμύθια. Το κοίταξα πάντως στη wikia γιατί είχα μπερδευτεί:

http://gameofthrones.wikia.com/wiki/Night_King

Συνοπτικά αναφέρεται σαν ένα πρόσωπο από τη γενιά των Stark, με το όνομα Brandon (?)  [πόσους Brandon είχαν;] που ανέλαβε διοικητής της Νυχτερινής Φρουράς και αφού ερωτεύτηκε μία γυναίκα πέρα από το τείχος και την έφερε μέσα στην ουσία κατέλαβε το κάστρο της νυχτερινής φρουράς και τελικά απομακρύνθηκε μετά από 13 χρόνια εξουσίας από τους ίδιους τους Σταρκ, ενώ στις μέρες του έτρεφε με παιδιά τους Άλλους.

Στη σειρά μας έδειξε πως δημιουργήθηκαν οι Άλλοι και νομίζω πως μετακύλησαν τον παραπάνω χαρακτήρα στον αρχηγό των Άλλων. Αν και δεν θυμάμαι να έχει δηλώσει ο ίδιος όνομα...

πάντως στο βιβλίο οι Άλλοι προηγούνται του Night King και ο Night King δεν ήταν δικός τους αλλά δικός μας (LOL). Στη σειρά μπορεί και να είναι ένας από αυτούς (για συντομία) και αρχηγός τους.

Reply

Messages In This Thread
Απ: [Spoilers] - Επεισόδιο 5ο - The Door - by summer - 29-05-2016, 04:18 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)