Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Spoilers] - Επεισόδιο 6ο - Blood of My Blood
Μου άρεσε πολύ!!!!!!!!!

Θετικά:
-Τα οράματα του Μπραν, μου άρεσε που είδαμε και τον τρελό βασιλιά. Ο φίλος μου μού είπε κάτι που ειπώθηκε και εδώ, παίζει στο τέλος να αποδειχθεί ότι ο Αίρυς δεν ήταν τόσο τρελός, κάτι μπορεί να ήξερε, κάτι να φοβόταν. Ίσως σε σχέση με τους Λευκούς Οδοιπόρους, και γι'αυτό να ήθελε να κάψει την πόλη (παρ'όλο που ούτως ή άλλως τότε οι Άλλοι ήταν πολύ μακριά απ΄το King's Landing, αλλά υποθέσεις κάνουμε).
-Μου άρεσε ο Κρυοχέρης που τους βοήθησε και τελικά είναι ο Μπέντζεν!!!!!! Εξαιρετικό εύρημα το απόσπασμα απ΄το βιβλίο!!!
-Η Μήρα!!! πρέπει να είναι εξαιρετική ηθοποιός η κοπέλα, θα ήθελα να τη δω και αλλού.
-Ο Σαμ!!!! Μετά το σημερινό θα χαιρόμουν αν ήταν ο Άζορ Αχάι... αλλά αυτό θα σήμαινε ότι έπρεπε να σκοτώσει την Γκίλλυ. Εξαιρετικές σκηνές όμως, όλες!
-Η πλοκή της Άρυα άρχισε να αποκτά ενδιαφέρον απ΄το προηγούμενο επεισόδιο, ξέθαψε και τη Βελόνα της!!! Αυτό που με συγκρατεί και δεν μπορώ να χαρώ με την Άρυα είναι το επικείμενο τέλος της, όπως είχε πει ο Τζον "θα σε βρουν παγωμένη με τη Βελόνα στα χέρια". Ραγίζει η καρδιά μου που το σκέφτομαι και ας ακούγεται υπερβολικό. Είναι ο αγαπημένος μου χαρακτήρας! (σορρυ για το εμβόλιμο, μήπως χρειαζόμαστε φατσούλα με καρδιά που ραγίζει; )
-Το ότι είδαμε τους Φρέυ σημαίνει και το ότι θα πληρώσουν την Οργή των Θεών για τον Κόκκινο Γάμο σύντομα; Θα πάρουμε αυτή την ικανοποίηση; Μακάρι!

Αρνητικά
-Ε τι μας έμεινε, η Νταινέρυς. Τη θεωρώ μια κακομαθημένη ηλίθια. 6 σεζόν μου έχει σπάσει τα νεύρα που θέλει να κατακτήσει ένα Γουέστερος για το οποίο δεν ξέρει τίποτα, στο οποίο δεν έχει κανέναν. Ματαιοδοξία σκέτη. Μία έξυπνη κίνηση δε θυμάμαι να έχει κάνει ως τώρα. Και δώστου να τους σφάξουμε όλους, δώστου να τους κάψουμε τα σπίτια... Τραγική. Θέλω πολύ κάποιος να της πει τι έκανε ο ΤρελοΑίρυς και πώς φέρθηκε. Παρ'όλα αυτά, η σκηνή με εκείνη πάνω στον δράκο ήταν επική.

edit: Να προσθέσω τις σκηνές στο King's landing, ούτε θετική ούτε αρνητική η αποτίμηση, καλογυρισμένες αλλά εκνευρίστηκα με τον χαζο-Τόμμεν. Η Μάργκαιρυ μάλλον έχει σχέδιο κατά νου, μακάρι. Να ρίξουν τον Σπουργίτη και μετά να πάρει και αυτή πόδι. Όσο συμπαθώ τη γιαγιά της, άλλο τόσο μ'ενοχλεί αυτή. Ο Τζέιμι, τώρα που φεύγει, ίσως ξεκολλήσει απ'τη Σέρσεϊ.
"Μόνοι γεννιόμαστε και μόνοι πεθαίνουμε,αλλά καθώς περπατούμε μέσα σε αυτό το μαύρο πέπλο παίρνουμε δύναμη ο ένας από τον άλλο." - Μελισάντρα
Reply

Messages In This Thread
Απ: [Spoilers] - Επεισόδιο 6ο - Blood of My Blood - by Venier - 31-05-2016, 12:56 AM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)