31-05-2016, 06:47 PM
(This post was last modified: 31-05-2016, 06:53 PM by SANDOR CLEGANE.)
+ [member=194]nirne[/member] , για την πολύ καλή περιληψη που έκανες. Πολύ χρήσιμη και κατατοπιστική.
Θα' θελα κι εγώ μια για "πόλεμο της δεκάρας " κι ίσως και γι' άλλες
Θα 'ταν καλό να υπήρχε ένα ξεχωριστό θρεντ * όπου να υπάρχουν οι διάφορες περιλήψεις για να ανατρέχουν όσοι ενιδαφέρονται.
ΥΓ : Παράκληση , αλλά δύσκολα πραγματοποιήσιμη αλλά και , να μην πω κολακευτική, με πνεύμα επικρότησης,
δεν κάνεις και μια (; , 7 ) περίληψη για κάθε βιβλίο ή και για τηλεοπτικές σεζόν; ειδικά το δεύτερο ακόμη πιο χρήσιμο - φυσικά απαιτεί κόπο, χρόνο και μεράκι χωρίς εξωτερικές έγνοιες ...
τροπ/ση: αν γίνει ας μπουν και οι προηγούμενες του παροντος τόπικ (κι από άλλες)
μνμ (μου) νο: 888 (στο 1000 έχει (party) ! )
Θα' θελα κι εγώ μια για "πόλεμο της δεκάρας " κι ίσως και γι' άλλες
Θα 'ταν καλό να υπήρχε ένα ξεχωριστό θρεντ * όπου να υπάρχουν οι διάφορες περιλήψεις για να ανατρέχουν όσοι ενιδαφέρονται.
ΥΓ : Παράκληση , αλλά δύσκολα πραγματοποιήσιμη αλλά και , να μην πω κολακευτική, με πνεύμα επικρότησης,
δεν κάνεις και μια (; , 7 ) περίληψη για κάθε βιβλίο ή και για τηλεοπτικές σεζόν; ειδικά το δεύτερο ακόμη πιο χρήσιμο - φυσικά απαιτεί κόπο, χρόνο και μεράκι χωρίς εξωτερικές έγνοιες ...
τροπ/ση: αν γίνει ας μπουν και οι προηγούμενες του παροντος τόπικ (κι από άλλες)
μνμ (μου) νο: 888 (στο 1000 έχει (party) ! )
A hound will die for you
but never lie to you
but never lie to you