Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Spoilers] - Επεισόδιο 7ο - The Broken Man
Για πρώτη φορά δεν ήθελα να χάσω ούτε ένα δευτερόλεπτο,  άρα απ' τα καλύτερα  χωρίς να έχει κάτι το συνταρακτικό. Κι αυτό είναι το παράξενο. Συνηθίσαμε (-σα )  ίσως τα εντυπωσιακά  χωρίς να είναι ουσιαστικά  και βλέποντας το συγκεκριμένο  είδα κάτι που είχε ροή*  και καλή εναλλαγή σκηνών . Μας προετετοιμάζει για κάτι ...

* η αίσθηση που μου άφησε  ήταν σα να διάβαζα ένα καλογραμμένο βιβλίο

- Πρώτες σκηνές:  "φίλε, αυτός κουβαλάει έναν ολόκληρο κορμό"  και τσουπ ,  να ο Σάντορ ! (ευτυχώς δεν σποΐλαρίστηκα , εκτός απ' το Ρίβεραν)
Για Σάντορ στο τέλος είπα :  "θέλει να αγιάσει  και δεν μπορεί - γιατί δεν τον αφήνουν " .
Η συνέχεια ...  (υποθέσεις) α)  τον πιάνει η αδελφότητα ( Wink  (ήταν η αδελφότητα  αυτή του Θόρος;  δε νομίζω,  αυτοί δεν έσφαζαν αθώους κι αμάχους.  Επίσης είχαν σήμα-θυρεό  έναν "Πύργο" ,  ποιοι να 'ναι τελικά; ... )  και τον ανταλλάσει με λίτρα  με το Κινγκσλάντινγκ ,              β)  φεύγει προς Βορρά  και ...        και γ)  ίσως με τον α' τρόπο  ή άλλον βρίσκεται στο Κινγκςλάντινγκ  (ίσως ως αντιπρόσωπος της Πίστης  πλέον )  και μονομαχεί τελικά με τον Γκρεγκόρ Κληγκέιν- τον αδελφό του  και ...( ; )

- Τζον κι η "παρέα " του  :  το μόνο που θα πω  Lyanna Mormont !! ** [Image: lyanna1.jpg?w=748&h=416&crop=1]  Θα υπήρχε καλύτερη βασίλισσα σε όλο το Γουέστερος;!!
- Το κοράκι πού να πάει άραγε;
Show Content

** βάρεσα παλαμάκια  όταν άκουσα " 62 "  (εεπ! χάθηκαν οι φατσούλες;  εδώ ήθελα "παλαμάκια" και "υποκλιση" )
    και μ' έναν πρόχειρο υπολογισμό (χωρίς κομπιουτεράκι)  62x10 = 620 !!

- Θύον :  τον ονομάτισα  " ο ταλαίπωρος" !  - Φάε!  Πιες (εδώ είχαμε πιες) !  άλλες προστακτικές δε λέω ...
    Η Γιάρα (δε λέω " Άσα" )  πήρε τη θέση του Βικτάριον.
- Άρυα :   μου φάνηκε αρχικά ότι την έσφαξε το "... "  και στη συνέχεια έφαγε γερές βελονιές (; )  στην κοιλιά της  *** ,  πώς κατάφερε και βγήκε και συνέχισε;  νομίζω ότι εδώ είχαμε πάλι μια υπερβολή των DD .

*** είχε  εντολή το "... "  να μην την κάνει να υποφέρει ...  ,  εδώ δεν είχαμε ανυπακοή;  φυσικά και θα πληρωθεί

- Γιαγιά Ταΐρέλ :  φυσικά  και θα την φιλούσα!!  τέτοιο "στόλισμα"  η Σέρσεΐ  δεν άκουσε ποτέ στη ζωή της ... και δεν είπε τίποτε...  (φατσούλες;  "παλαμάκια" και "υποκλιση" )
- Μάργκαρυ :  still axoneyti  for me  (από τότε , στους πρώτους κύκλους,  που ' πε  " ... The Queen " )
- Τζέιμι   :  "Blackfish-Μελανιχθύς"  (έναν χαρακτήρα που ήθελα  και για νικνέιμ) >  Μπρον : "θα στοιχημάτιζα στον "παππού" " !  Α, ρε Τζέιμι,  θα στρώσεις  πού θα πάει!!  θα φας πρώτα μερικές σφαλιάρες,  κουβάδες με κρυο νερό  ,  αλλά  θα στρώσεις ... 
Show Content

A hound will die for you
  but never lie to you
Reply

Messages In This Thread
Απ: [Spoilers] - Επεισόδιο 7ο - The Broken Man - by SANDOR CLEGANE - 06-06-2016, 04:19 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 10 Guest(s)