εεεε οοοο
είχαμε επιτέλους επεισόδιο καλό!
-what kept you going?
και η σκηνή στο τέλος... Once a fighter, always a fighter!
πόσο χάρηκα που ζει!!!!!!!!!!
-έδειξαν Λυάννα Μόρμοντ!!!!!!!!! δεν το περίμενα!!!!!
και το μαγικό 62 της!
-οι ματιές μεταξύ Τζον και Ντάβος!!! όλα τα λεφτά!
-αυτή η στρίτζω απ΄τους Απρόσωπους θα σουλατσάρει για πολλά επεισόδια ακόμα;
-είχα την ελπίδα (αλλά μπορεί να έχω μπερδέψει τις περιοχές και τις πόλεις) ότι την Άρυα θα τη βρει ο Θήον εν τέλει! ελπίζω να το δούμε στο επόμενο
edit: να προσθέσω για τους πώς-τους-λένε που φάνηκε να είναι απ΄την αδερφότητα χωρίς λάβαρα, αυτό μου φάνηκε σεναριακό κενό (όχι ότι δεν έχουμε πληθώρα τέτοιων). Αυτοί υποτίθεται ότι δε σκότωναν αθώους, αμάχους κλπ. Βέβαια οι συγκεκριμένοι 3 μπορεί να αποστάτησαν ίσως; Να έδρασαν αυτοβούλως; Στην αρχή σκέφτηκα Lady Stoneheart (μακάρι!) αλλά μετά προβληματίστηκα.
είχαμε επιτέλους επεισόδιο καλό!
-what kept you going?
και η σκηνή στο τέλος... Once a fighter, always a fighter!
πόσο χάρηκα που ζει!!!!!!!!!!
-έδειξαν Λυάννα Μόρμοντ!!!!!!!!! δεν το περίμενα!!!!!
και το μαγικό 62 της!
-οι ματιές μεταξύ Τζον και Ντάβος!!! όλα τα λεφτά!
-αυτή η στρίτζω απ΄τους Απρόσωπους θα σουλατσάρει για πολλά επεισόδια ακόμα;
-είχα την ελπίδα (αλλά μπορεί να έχω μπερδέψει τις περιοχές και τις πόλεις) ότι την Άρυα θα τη βρει ο Θήον εν τέλει! ελπίζω να το δούμε στο επόμενο
edit: να προσθέσω για τους πώς-τους-λένε που φάνηκε να είναι απ΄την αδερφότητα χωρίς λάβαρα, αυτό μου φάνηκε σεναριακό κενό (όχι ότι δεν έχουμε πληθώρα τέτοιων). Αυτοί υποτίθεται ότι δε σκότωναν αθώους, αμάχους κλπ. Βέβαια οι συγκεκριμένοι 3 μπορεί να αποστάτησαν ίσως; Να έδρασαν αυτοβούλως; Στην αρχή σκέφτηκα Lady Stoneheart (μακάρι!) αλλά μετά προβληματίστηκα.
"Μόνοι γεννιόμαστε και μόνοι πεθαίνουμε,αλλά καθώς περπατούμε μέσα σε αυτό το μαύρο πέπλο παίρνουμε δύναμη ο ένας από τον άλλο." - Μελισάντρα