07-06-2016, 11:08 AM
(This post was last modified: 07-06-2016, 11:25 AM by SANDOR CLEGANE.)
[member=2999]efatsi[/member] για :
Συνεχίζω με summer :
Και για :
[member=2769]Nica[/member]
για :
- Για το Ναό, έχω την εντύπωση ότι είναι στο παλατάκι απλώς η Σέπτα είναι η σκιά της ( ρε ποια μου θυμίζει η Σέπτα με τη συμπεριφορά της; ... - Αόριστα, στριμμένα άτομα που κολλάν και δεν ξεκολλάν και ... και ... και ... Και τα αντιπαθώ απεριόριστα * )
* προτιμούσα τη ζωή του Χόντορ
Τώρα αυτά που έγραψαν οι [member=131]nofear[/member] , [member=3321]gringa[/member] , [member=3086]jermn[/member] , [member=2808]Fixxxer[/member] είναι πολυ ενδιαφέροντα που δεν τα είχα προσέξει!
nofear για :
Τι μάτι έχεις;!! Με τη μια το 'πιασες ή το ΄δες πολλές φορές; ( impressive
)
Αν και τρελό, αλλά μπορεί να παίζει αυτή θεωρία με την Άρυα και το Ορφανό .
τροπ/ση : ΥΓ: Για το " 62 " .
Μας ζάλισαν "μια" ώρα και στο τέλος σου λέει : " οκ, θα σου στείλω 62 στρατιώτες " !! ε, εκεί χειροκρότησα τη μικρή ... Επίσης μου θύμισε ένα σκηνικό απ' το " Lord of the Rings 3 " , όταν πήδηξαν απ' το καράβι στο λιμανάκι οι Άραγκορν, Λέγκολας και Γκίμλι κι είχαν απέναντί τους να τους περιμένουν χιλιάδες Ορκ . (πριν κατεβούν οι "επίορκοι απέθαντοι" )
Quote: Greyjoys : Αυτό που μέχρι και η Γιάρα πάει να ***** και ο Θίον μπακουριάζειμ' άρεσε το σχόλιό σου! στα βιβλία η Γιάρα " Άσα " (γι' αυτό έγραψα κάπου, εδώ ή στο "Γκρινιάζοντας..." ήθελα την Άσα κι όχι τη Γιάρα ) μοιράζεται τη "χαρά" με άντρες . γι' αυτό μπερδεύτηκα μ' αυτό που έγραψε η [member=3005]summer[/member]
Quote: Γιάρα: πάει να προλάβει το Θείο, προβλεπόμενο, αρχικά το " Θείο " με πήγε στη "χαρά" , αλλά το "όλο" δεν κολλούσε! Να τι κάνει το "Θ - θ " !...
Συνεχίζω με summer :
Quote: Sandor ότι θα χαιρόμουν που τον έβλεπα ούτε εγώ δεν το πίστευα.το ίδιο κι εγώ και μου φάνηκε λίγο παράξενος προς το καλό που φορούσε απλά ρούχα χωρικού.
Και για :
Quote: Τζέιμι: Με απογοήτευσεδεν μπορώ να σε καταλάβω (αν εννοείς αυτό με τον Μελανιχθύ) , η απογοήτευση ήταν σε όλη την 5η σεζόν και συνεχίζει, αλλά εδώ ήταν το "κρύο ντους" που θα έπρεπε κι άξιζε να φάει ... (μετά το κρύο ντους συνήθως συνερχόμαστε ... )
[member=2769]Nica[/member]
Quote: Για πειτε τι τρεχει με το μαγικο 62- Μα είναι απλό!! 62 και οι επτά της θρησκείας = ...
- Για το Ναό, έχω την εντύπωση ότι είναι στο παλατάκι απλώς η Σέπτα είναι η σκιά της ( ρε ποια μου θυμίζει η Σέπτα με τη συμπεριφορά της; ... - Αόριστα, στριμμένα άτομα που κολλάν και δεν ξεκολλάν και ... και ... και ... Και τα αντιπαθώ απεριόριστα * )
* προτιμούσα τη ζωή του Χόντορ
Τώρα αυτά που έγραψαν οι [member=131]nofear[/member] , [member=3321]gringa[/member] , [member=3086]jermn[/member] , [member=2808]Fixxxer[/member] είναι πολυ ενδιαφέροντα που δεν τα είχα προσέξει!
nofear για :
Τι μάτι έχεις;!! Με τη μια το 'πιασες ή το ΄δες πολλές φορές; ( impressive
Αν και τρελό, αλλά μπορεί να παίζει αυτή θεωρία με την Άρυα και το Ορφανό .
τροπ/ση : ΥΓ: Για το " 62 " .
Μας ζάλισαν "μια" ώρα και στο τέλος σου λέει : " οκ, θα σου στείλω 62 στρατιώτες " !! ε, εκεί χειροκρότησα τη μικρή ... Επίσης μου θύμισε ένα σκηνικό απ' το " Lord of the Rings 3 " , όταν πήδηξαν απ' το καράβι στο λιμανάκι οι Άραγκορν, Λέγκολας και Γκίμλι κι είχαν απέναντί τους να τους περιμένουν χιλιάδες Ορκ . (πριν κατεβούν οι "επίορκοι απέθαντοι" )
A hound will die for you
but never lie to you
but never lie to you